top of page

Super relax na Maledivách v rámci poznávačky Maledivy s Lucií - Okruh V./2023


Maledivy s Lucií, Maledivy s průvodcem, Dhigurah, Conrad Rangali, Fulhadhoo

Klient: Martin a Daniela

Termín: Únor 2023

Martin a Daniela nám napsali: "Milá Lucko, opět děkujeme za super relax na Maledivách – jak na ostrově Dhigurah v rámci okruhu č.5 s tebou a ostatními „účastníky zájezdu“, tak i na sólo prodlouženém pobytu na obydleném ostrově Fulhadhoo.


Vše klapalo na 100 % - transfery, ubytování, výlety, …… atd.. Servis OWH je prostě bezkonkurenční. Už proto jsme využili služby OWH potřetí a určitě ne naposled.


Na okruhu s tebou se sešla výborná parta, program byl nabitý pěknými zážitky včetně pozorování žraloků v podmořské restauraci se skleničkou sektu v ruce.


Ubytování v hotelu Dhiguveli bylo pěkné, čisté a jídlo výborné s bohatým výběrem. Ostrov Dhigurah s nádhernou dlouhou pláží je moc hezký i když oproti jiným ostrovům, které Jsme navštívili je už hodně políbený turisty. Místní obyvatelé jsou milí a personál hotelu velmi vstřícný a vždy s úsměvem na tváři.


Naopak na ostrově Fulhadhoo jsme byli skoro sami. Penzion Village Hideaway je pěkný s ochotným a usměvavým personálem a úklidem 2x denně. Jídlo bylo také výborné, výběr menší, ale zcela dostačující. Příjemní místní lidé, krásná pláž, nádherný, čistý oceán a na konci ostrova lze pár desítek metrů přeplavat na sandbank. Prostě pohádka.


Takže jako vždy „To se musí zažít“. A tak se už moc těšíme na příště."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milý Martine a milá Dani, moc vám děkuji za další krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám okruh se mnou opět líbil. Pořád myslím, na to krásné překvápko v podmořské restauraci. Bylo mi velkým potěšením s vámi strávit další krásný týden na Alif Dhaal atolu a Vaavu atolu. Přeji, ať se daří a brzy na viděnou na Maledivách a Srí Lance."

bottom of page