top of page

Úžasná dovolená při poznávačce Maledivy s Lucií V./2023 na Alif Dhaal a Vaavu atolu


Maledivy s Lucií 2023, Dhigurah a Alif Dhaal atol a Vaavu atol

Klient: Lenka a Vlasta

Termín: Únor 2023

Lokalita: ostrov Dhigurah na Alif Dhaal atolu, Vaavu atol a severní Male atol - Poznávačka "Maledivy s Lucií": Okruh V.

Lenka a Vlasta nám napsali: "Úžasná dovolená! Již dlouho jsme sledovali internetové stránky CK OWH s poznávacími okruhy s Lucií na Maledivách. Nakonec jsme se rozhodli pro naši zatím nejvzdálenější dovolenou. V únoru 2023 jsme vyrazili na poznávací okruh V - Maledivy s Lucií.


Před naším odjezdem, jsme několikrát kontaktovali Lucii, která mám ochotně podala veškeré informace k našemu pobytu na Maledivách.


Pobyt na místním ostrově Dhigurah předčil naše očekávání. Lucka nás nenechala v dobrém slova smyslu odpočinout. Nabitý program po celý pobyt, nám umožnil poznat místní ostrov, jeho obyvatele, ochutnat místní speciality, a hlavně vidět nádherný podmořský svět. Kousek od našeho hotelu bylo možné při šnorchlováni spatřit žraloky černoploutvé a bělocípé, karety a spoustu barevných korálových ryb. V rámci výletů jsme měli možnost šnorchlovat okolo vraku lodi „Jakarta“, plavat se žralokem obrovským, mantami či se žraloky vouskatými. Zábavný byl i podvečerní mořský rybolov. Zpestřením našeho pobytu byla návštěva luxusního resortu Conrad s podmořskou restaurací na ostrově Rangali.


Náš hotel Dhiguveli Maldives byl krásný, čistý, pokoje hezké a každý den uklizené. Jídlo bylo výborné. Vstřícný a milý personál k tomu, dotvářel přátelskou atmosféru.


Náš pobyt na ostrově jsme zakončili na pláži, romantickou nádherně servírovanou večeří s místními specialitami a grilovanými rybami, které jsme ulovili předešlý večer.


Lucka se nám po celou dobu našeho pobytu věnovala od rána do večera a cokoli bylo potřeba, okamžitě zařídila. Lucko děkujeme, že jsi nám umožnila s Tebou poznávat Maledivy. Zasloužíš si velkou pochvalu a naše poděkování. Na žádné jiné dovolené se nám delegát tolik nevěnoval. Tak zas někdy na Maledivách."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milá Lenko a milí Vlastíku, moc vám děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám okruh se mnou líbil a rovněž mi bylo potěšením s vámi strávit krásný týden na Alif Dhaal atolu a Vaavu atolu. Přeji, ať se daří a třeba ještě někdy v budoucnu na shledanou."

bottom of page