top of page

Překrásných 9 dní na Maledivách s Lucií - Poznávací okruh V. /2023


Obydlený ostrov Dhigurah, podmořská restaurace Ithaa na resortu Conrad Rangali, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Petr a Věra

Termín: Únor 2023

Petr a Věra nám napsali: "Ahoj Lucko, posílám recenzi a pár fotek.


Na konci února 2023 jsme strávili překrásných devět dní na Maledivách v rámci nabídky cestovní agentury Other way holiday nazvané Maledivy s "průvodcem" Lucií: Poznávací okruh V. / Alif Dhaal atol s podtitulem: "Za nekonečně dlouhou pláží, mantami a žralokem velrybím na Dhaalu atol, s malým výletem na Vaavu atol za žraloky sestřičkami a potopeným vrakem Jakarta"​. Ano, to vše jsme absolvovali a viděli na vlastní oči a byl to pro nás nezapomenutelný zážitek.


Majitelka cestovní agentury Lucka se o nás starala skvěle, vše bylo do nejmenších detailů naplánováno, ale byl prostor i pro improvizaci, to když se nám Žralok velrybí neukázal při první příležitosti a tak jsme s Lucií vyrazili na další výlet a podařilo se! Krásným zpestřením dovolené byla návštěva luxusního resortu Conrad Maledives Rangali Island s první podmořskou restaurací na světě.


Organizace zájezdů byla skvělá již od prvního kontaktu, komunikace s cestovní agenturou pomocí Dropboxu fungovala skvěle, včas jsme dostali detailní instrukce k cestě a všechny naše všetečné dotazy před odjezdem byly zodpovězeny.


Let s Qatar airways proběhl hladce, na letišti v Male na nás čekal delegát, který nás přivedl k navazujícímu vnitrostátnímu letu a po krátkém letu a cestě rychlolodí na obydlený ostrov Dhigurah jsme se ocitli v ráji. Pár kroků od hotelu je překrásná pláž "jako z časopisu", azurově modré moře (oceán), pláž s bílým pískem lemovaná palmami. Korálové bloky byli přístupné přímo z pláže a nabídli nám možnost pozorovat nejen stovky korálových rybiček, ale také třeba malé žraločky, murény, chobotnice, langust nebo želvy. Ubytování v hotelu Dhiguveli bylo příjemné a odpovídalo standardu 4*, personál v hotelu byl neuvěřitelně vstřícný a kvalita polopenze, podávané formou bufetu, byla výborná.


Maledivy a cestovní agenturu Other way holiday tak můžeme jednoznačně doporučit. Měj se krásně a doufám, že se ještě na některé z tebou pořádaných cest za poznáním potkáme. Třeba na Seychelách! Díky."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milý Petře a milá Věrko, moc vám děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám okruh se mnou líbil. Opravdu moc ráda jsem vás poznala. Přeji, ať se daří a brzy na viděnou v Praze a na Seychelách."

bottom of page