top of page

Vysněná dovolená po 17 letech na resortu Sun Siyam Iru Fushi na Noonu atolu na Maledivách

Dovolená na resortu Sun Siyam Iru Fushi, Noonu atol, Maledivy

Klient: Lucka, Pavel, Simča (13 let) a Linda (9 let)

Termín: Duben 2024

Lokalita: Beach Pool Villa with Private Pool na resortu Sun Siyam Iru Fushi na Noonu atolu na Maledivách; All Inclusive 

Letecká společnost: Emirates

 

Martina nám napsala: "Dobrý den Luci a celý týme OWH, už jsme 3. den z dovolené doma ale stále v myšlenkách na Iru Fushi. Pořád dokola si prohlížím fotky a videa - u některých se dojímám až k slzám a smutním, že už to skončilo.


Byla to naše dovolená po 17 letech - a první s dětmi. Rozhodnutí odjet právě na Maledivy padlo v půlce února prakticky ze dne na den a já začala vybírat. Maledivy se mi z fotek vždy líbily, ale nikdy jsem nečekala, že i já bych se tam někdy podívala. Nic moc jsem o nich nevěděla. Různé nabídky na netu pro mě nebyly přehledné (ceny nebyly konečné a když jsem na něco najela, už bylo vyprodáno) a spíš jsem se v tom plácala a už to vzdávala, že chci asi nemožné. Dala jsem tomu poslední šanci a při hledání informací o Maledivách na mě na Googlu vyskočila Vaše cestovní agentura - díky bohu za to!!


Začala jsem pročítat obsáhlý web plný užitečných, důležitých informací a krásných fotek a začínala Maledivy poznávat i z jiné stránky - přímo od člověka, který je má jako svůj druhý domov :) Po chvilkovém zaváhání jsem napsala poptávku. Opravdu jste se mi do pár dní ozvali, vyslechli mé někdy určitě nemožné a protichůdné požadavky a zaslali mi nabídku 13 resortů. A páni, tady mi padla brada!! Každičký resort jsem pečlivě "prolustrovala" a vybrala ten "svůj" vysněný. Vše jsem řešila s šibeničním termínem a spíš se smiřovala s tím, že pojedeme až v listopadu. Nemožné se ale stalo skutečným. Velké díky celému Vašemu týmu, který vždy pružně reagoval. Děkujeme i za pomoc se zajištěním letenek a že jste tu pro nás vždy byli. Vše popsáno, vše vysvětleno a vše jsme zvládli i na cestách i když nejsme žádní angličtináři. Velmi děkujeme a nesmírně si toho vážíme <3 PS: A let hydroplánem?? Jak jsem se toho bála, zamilovala jsem si to!!! Na zpáteční cestě jsme letěli v pršce, blýskalo se, ale vše naprosto v pohodě a super!! Báječní piloti. (A opravdu řídí bosí!!!! Měla jste pravdu :-D )


Sun Siyam Iru Fushi - bydleli jsme v prostorné plážové vilce s privátním bazénem a úžasnou z části otevřenou koupelnou. Ložnice šla oddělit posuvnými dveřmi, takže jak my, tak děti měly soukromí. Vybavení vily je naprosto luxusní: nemusíte si brát s sebou naprosto nic :-D sprcháč, šampon, kondicionér, zubní kartáčky s pastou, holítko, odličovací tamponky, vatové tyčinky, hyg. vložky, mýdla, dokonce i šitíčko. Stejně tak fén, župany, ručníky do koupelny a na pláž - které nám denně měnili. Dále pantofle, deštníky, vesty do vody, sejf a v rámci all inclusive denně doplňovaný minibar, k dispozici je kávovar i rychlovarná konvice. Několik redukcí zásuvky jsme měli ve vilce též. Vila byla situovaná na východ, takže jsem každé ráno chodila pozorovat východ sluníčka na pláž, kterou jsem měla hned u vily <3 . Pláže krásné, čisté, liduprázdné - ten klid a to ticho - pro mě balzám na duši, který jsem hledala. Moře plné rybiček, krásně jsme si s dětmi zašnorchlovali. Na větší šnorchlovačku jsme šli ráno na Nemo garden - korály se spoustou rybiček!!! Moře průzračné a teplé. Nádherná příroda - gekonci, krabi poustevníčci, kaloni...spousta palem a všude samá zeleň, o kterou pečují.... Byli jsme pořád v jednom úžasu, co příroda dokáže.


Náš butler Fayaz byl milý, usměvavý a velmi ochotný. S Google překladačem jsme vše krásně zvládli. Měli jsme k dispozici hromadu restaurací, ale vyhrála u nás bufetová restaurace Iru, kde jsme mohli ochutnat snad úplně vše. Dcerky zde prvně ochutnali i krevetky, kalamáry, mušle... vždy jsme se velmi dobře najedli. Vše tak rychle utíkalo, že jsme ani nestačili zajít na nějaké místní kulturní vyžití, jako byla živá hudba, karaoke, vodní sporty, šachy, stolní tenis, volejbal - je tam toho dosti i pro děti. A neuvěřitelné SPA... Využili jsme výlet na západ sluníčka. :)


Velmi děkujeme za vše i panu Mihadovi, který s námi byl v Male na letišti. Moc ho zdravíme.


100% Vás a Váš tým v budoucnu znovu oslovíme s poptávkou. Jinak a jinam než na Maledivy a s Vámi už jet nechceme - v tom máme s manželem jasno. Ještě jednou velmi děkujeme všem, bez kterých by se naše vysněná dovolená neuskutečnila."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Lucie, opravdu moc a moc děkuji za nádhernou a detailní recenzi a krásné fotky. Moc si vážím času, který jste sepsání recenze věnovala. Jsme všichni moc rádi, že se Vám a Vaší rodině na Maledivách s námi líbilo. Sun Siyam Iru Fushi patří k mým oblíbeným resortům. Zatím jsme na něj neměli negativní odezvu, ba naopak, naši klienti se na ostrov a resort moc rádi vrací. 😊Bude nám potěšením, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Přejeme, ať se daří a těšíme se na příště."

bottom of page