top of page

Super dovolená na Sun Siyam Iru Fushi na Noonu atolu na Maledivách


Sun Siyam Iru Fushi na Noonu atolu na Maledivách

Klient: David s rodinou (4 osoby; děti 2 a 5 let)

Termín: Duben / Květen 2021

Lokalita: Sun Siyam Iru Fushi na Noonu atolu na Maledivách

David nám napsal: "Dobrý den, Lucie, já myslím, že to bylo super. Myslím, že manželka i obě děti si to užili naplno. Já bych chtěl ještě o 4 dny více. Musím upřímně říct, že 10 dní je prostě s dětma málo. Pokusím se to nějak shrnout v bodech, ať se do toho zbytečně nezamotám.


Delegát – super, hned v Male na místě človíček, vedl si nás jak ovečky, udělali jsme hned check-in na hydroplán a hned nás vezli na letiště. Odletěli jsme asi do 30ti minut.


Přílet – na místě hned butler, hned check-in, vše nám ukázal, prakticky bez problémů. Butler Adam super – vše jsme vyřešili, pomáhal nám, na konci pobytu jsem mu nechal tip 150 USD. A do dnes vlastně nevím, jestli to bylo hodně/málo a jestli jsem ho tím neurazil. Koukal totiž na mě jako sůva z nudlí…


Resort – krásný ostrov, rozhodně je výhoda velikost, rozmanitost ostrova, je super, že není žádná hlavní budova a miliony lidí. Super je vzrostlá a bující vegetace. Je potřeba říci, že hotel byl naplněn z cca. 50%. Na vilkách je vidět, že již mají něco za sebou, ale standard klasické 4 a ½ hvězdy to asi má. Super je minibar v ceně. Bugyna pro jezdění po ostrově je za poplatek, ale někdy to prostě musíte využít, protože zejména malej nechtěl vždy ťapat 800m na snídani a pak zpět. Nádherné pláže, nádherné potápění, nebylo si na co stěžovat.


Restaurace – některé zavřené, některé opravdu nedobré (Islanders, Trio), ale některé vynikající, zejména francouzská (Flavours) i thajská (Bamboo). Tam jsme chodili pořád. Super je tzv. Wine cellar, tam mají opravdu lahůdky. Obecně je problém se servisem, ale to je prostě jejich mentalita a jejich set up. Nepořádek v objednávkách, nosí jiné jídlo/pití, atd….ale já to znám z cest, takže pro mě/pro nás žádné překvapení. Snídaně spíš slabší, zejména díky tomu, že se konají v otevřené restauraci Iru, kde není AC a podle toho to prostě vypadá. V 30ti stupňovém dusnu chcete všechno, jen ne teplé kafe, palačinku, pistáciovou šunku nebo rozpadající se ovoce. To mě asi mrzelo nejvíc. Já jsem snídaňovej typ.


Výlety – super, skvělé – šnorchlování, rybaření, dětské výletíčky a hry v rámci ostrova.


Spa – nebyli jsme.


No a nemuselo by tam být tolik Rusů, bylo jich tam mega hodně a někdy to je protivné.


Takže co z toho pro Vás plyne? Chceme jet znovu, ideálně na 14 dní, v říjnu / listopadu. A možná bychom vzali i něco lepšího…. 😊 Co nabídnete? David."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Davide, moc moc moc děkuji za super feedback a moc si vážím další poptávky, něco pěkného pro Vás připravíme. Co se týká jídla, celý Covid je docela problém se zásobováním. Mimo ryb jen na Maledivy všechno z dovozu a kvůli omezeným leteckým i lodím spojům je vše strašně limitované a omezené. Mám podobný feedback od vícero klientů z dovolených v době Covidí, a i já sama na Maledivách zaznamenala horší výběr jídla. Byla jsem na dvou 5* resortech a z jednoho extrémně zklamaná. Na obydlených ostrovech jsem na malý výběr zvyklá, ale na 4* a 5* resortech ne. 150 USD je dobrý tip. Nejsilnější dva trhy jsou aktuálně Indové a Rusáci. Oba katastrofa. Pořád ale lepší než Číňané!!! 😃 Buggy byla vždy zdarma. Zpoplatněna byla právě díky dvou zmíněným trhům, kteří servis nadužívali. Ještě jednou moc děkujeme, že jste si pro zajištění dovči na Maledivách vybrali právě nás a bude nám ctí pro vás připravit dokonalou dovču i příště. Naši stálí klienti od nás mají maličkaté věrnostní slevičky. Ať se daří Lucie a spol.."

bottom of page