top of page

Líbánky na Sun Siyam Iru Fushi na Noonu atolu na Maledivách


Sun Siyam Iru Fushi, Noonu atol, Maledivy

Klient: Monika a Honza

Termín: Leden 2022

Lokace: Deluxe Beach Villa with Pool na resortu Sun Siyam Iru Fushi na Noonu atolu na Maledivách


Monika nám napsala: "Dobrý den paní Mohelníková, Právě jsem sedla k PC a zkusím tedy pár vět.


Jak jsem na Vás přišla?

Hledala jsem a kontaktovala spoustu cestovek, jak přes sociální sítě, tak i kamenné prodejny s typickými zájezdy. Po pravdě se nám vysmáli, že chceme na poslední chvílí přes svátky na dovolenou, takže jsme nikde nepochodili, až když jsem našla Vás na Facebooku…říkala jsem si, poslední možnost a ejhle, žádný problém a už při prvním telefonátu jsem si říkala, to je ono, ženská co ví, co chci a hlavně ví o čem mluví a umí poradit a také dobře poradit, ať počkáme 14 dní a ceny půjdou rapidně dolů… Stalo se a tak jsme odletěli v půli ledna na Maledivy Sun Siyam Iru Fushi.


Informace

Všechny informace přehledně a obsáhle jsem dostala, takže jsem věděla přesně co dělat, nedělat, jaké dýška, s jakými cenami počítat atd… Pecka, to vám nikde prostě neřeknou nebo musíte googlovat a pátrat.


Služby

Paní Mohelníková a její kolega mi zajistili jak letenky za stejnou cenu, co nabízel internet, tak i nové pojištění, kdy na poslední chvíli nám naše velká známá pojišťovna vypověděla smlouvu a málem jsme zůstali bez pojištění – za to děkuji ještě jednou. Dále telefonní linka mohu říct, že nonstop. Kdykoliv jsem se dovolala, když jsem potřebovala – klobouk dolů.


Cesta

Až na menší problém na vídeňském letišti, kdy jsme si připlatili sedadla u exitu a nechtěli nám je dát, jelikož já mluvím německy a manžel anglicky, tak to jsme se skoro s pánem u přepážky pohádali, že teda tomu moc nerozumíme, ale asi je to v podmínkách a lepší dopředu prostudovat, ale na zpět to na letišti v Male nikdo neřešil a své místa jsme si užili. Jinak dolet, jak v americkém filmu, čekal pán s cedulkou s našimi jmény, zavedl nás k odbavení kufrů, nastoupili jsme do autobusu, ten nás zavezl na již připravený hydroplán a tradáááá na resort.


Resort

Když jsme se rozhodovali, jestli pojedeme na Maledivy, měli jsme obrovské pochybnosti, jestli tam vydržíme týden, natož 9 dní, protože jsme akční lidi a neumíme posedět, zkusili jsme to, že to teda budeme brát jako válecí dovču a také naše líbánky. Když jsme přistáli, každého si vzal místní „průvodce“ který nám u šampáňa vysvětlil, co všechno je na resortu, co máme zaplacené a vzal nás vozíkem na projížďku ostrova, abychom věděli kde co je. Pokoj byl starší, ale čistý a krásný, překvapení místní čokolády a sušenky, mňam a také plný minibar jak vína, tak nealka a alka nápojů, oříšků a brambůrku ZDARMA a každý den doplňováno i moje nejoblíbenější kafe Nespresso. Řeknu Vám, že opravdu není nikde zvykem, aby bylo na výběr z tolika restaurací, vyzkoušeli jsme všechny, jak italskou, francouzskou, japonskou, indickou, tak Grill a bylo to famózní, hlavně z výběru A la Carte, a ten tuňák žlutoploutvý, teda, to mi budete muset dovézt, toho se už nikdy nechci vzdát. Za jídlo dávám 100% nebylo co vytknout.. Dále alkoholické nápoje, neuvěřitelně poctivé, to taky klobouk dolů a ta zmrzlina? Neuvěřitelná… Bože! V resortu jsme si zapůjčili skútry, byli jsme na výletě na delfíny, pravidelně krmili žraloky u jedné z restaurací, dostupné kurty jak na tenis, tak badminton, fitko, herní místnost, kde jsme každý večer hráli biliard, dále možnost půjčit kajak a jiné vodní sporty. Každý večer se od 21:00 se pořádali v baru různé diskotéky, nebo živé hudby, moc příjemné u drinku.


Pláž

Krásná, čistá, korály se snažili každý den hráběmi sbírat. Jediné co bych teda vytkla byli pytle… K něčemu jsou, nevím k čemu, ale pro srandu je tam nemají, ale ty prázdné by mohli uklidit, nepůsobilo to někdy hezky… Ale na fotky to nemělo vliv :-D


Celkové hodnocení

Den před odletem jsme usoudili, že bychom ještě pár dní vydrželi bez problému. A jak nejsem typ, co se někde vrací znova, tak tady ano! A určitě budeme dále pokračovat s Vámi. Děkujeme, spokojeni"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Moniko, z celého srdce, a opravdu z celého, Vám moc děkuji za tak podrobnou recenzi, moc si toho vážím. Jsem ráda, že jste byli spokojeni, a že se vám na Sun Siyam Iru Fushi líbilo. Opravdu mají jedno z nejlepších All Inclusive na Maledivách. Tolik restaurací v rámci All Inclusive dostupných nebývá.


Pytle jsou smutná věc, bohužel už skoro na všech ostrovech. Jedná se o pytle s pískem, které zabraňují erozi ostrovů. Občas se někde nějaký pytel vysype. Není to bohužel jen záležitost Malediv, hladina oceánů se zvyšuje celosvětově a můžeme za to jenom my, lidé.


Ještě jednou moc děkuji za využití našich služeb. V případě další dovolené na Maledivách se moc budeme těšit na spolupráci. Naši stálí klienti u nás mají slevičky. Přeji, ať se daří a jenom to nejlepší, Lucie a spol."

bottom of page