top of page

Okruh Srí Lankou a relax na Maledivách v resortu Paradise Island Resort & Spa


Yala - Srí Lanka a Paradise Island Resort - Maledivy

Klient: Sylvie & Iveta

Termín: Únor / Březen 2018

Lokalita: Poznávací okruh Srí Lankou aneb Srí Lanka Tour a relax na resortu Paradise Island Resort & Spa, na severním Male atolu na Maledivách

Sylvie & Iveta nám napsaly: "Dobrý den Lucie. Předem bych Vám poděkovala za dobře připravený program, který se krásně vydařil a tím i naše dovolená. Vzhledem k tomu, že jsme navštívily Srí Lanku, kde se nám skvěle věnoval česky hovořící průvodce, tak poznamenávám, že jsme naši cestu vyhodnotily a materiály předaly průvodci. Jen v krátkosti o Srí Lance, program byl skvělý a ubytování také. Průvodce velmi ochotný a velmi pohotový. Byly jsme dokonale informovány na všech výletních místech. Vše bylo tak, jak jsme si ujednaly.

Na Maledivách proběhlo rovněž vše jak bylo dohodnuto. Delegát Vaší cestovní agentury na nás čekal při příletu i odletu a následně předal patřičné informace. S ubytováním a se stravou na ostrově jsme byly moc spokojené. Jen nás trochu mrzelo, že jsme neměly příležitost potkat se s vámi, ale snad někdy příště. 😊 Tímto Vás rádi doporučíme a budeme se těšit do budoucna. Hodně štěstí přejí Sylvie a Iveta."

Lucie aneb other way holiday aaodpovídá: "Milá Sylvie a Iveto, moc děkujeme za recenzi. Jsem moc ráda, že jste si to pořádně užily a svěřily se do naší péče. Také mě mrzelo, že jsme se nemohly potkat. Doufám, že si to příště vynahradíme. Budu se těšit. ;-)

bottom of page