top of page

Parádní dovolená na Srí Lance & Maledivách


Srí Lanka a Maledivy, ostrov Thinadhoo na Vaavu atolu

Klient: Markéta a Luboš

Termín: Únor 2020

Lokalita: Poznávací okruh Srí Lankou aneb Srí Lanka Tour & Maledivy, pobyt v hotelu Plumeria Maldives na Thinadhoo na Vaavu atolu

Markéta a Luboš nám napsali: "Dobrý den, chtěli bychom moc poděkovat za zprostředkování skvělé dovolené! Vše dopadlo na jedničku, organizace super, řidič velice milý sympatický pán :-) Ubytování také perfektní, některé lepší, některé trošku horší (např. v jednom jsme si dali prát oblečení a poničili nám ho > zpětná vazba pro vás, mohu napsat, o jaký hotel šlo, byl to ten v Yala oblasti).

Program se nám také velice líbil, jen jsme zjistili, že na Srí Lance je opravdu vše v byznys duchu pro turisty, holt vydělávají na svém bohatství... Takže např. některé slony jsme rovnou vynechali. Poslední den na Srí Lance byl trochu hektický, delší přejezd, takže jsme se báli, jestli stihneme veškerý program, ale nakonec se to podařilo.

Zakončení bylo na Maledivách, v hotelu, který byl pro nás až příliš turistický, ale někomu to třeba nevadí. Jinak to ale byla naprosto parádní dovolená, na kterou budeme vzpomínat celý život!

Ještě jednou moc děkujeme za skvělé služby a když se někdo v okolí bude chystat na Srí Lanku či Maledivy, moc rádi vás doporučíme :-) S přátelským pozdravem."


Lucie aneb other way odpovídá: "Moc děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že se vám cestování s námi líbilo. Za doporučení budeme moc rádi. Osobně si již několik let nikde v hotelech prát oblečení nenechávám. Dnes už je bohužel komerce naprosto vše, a to jak na Srí Lance, tak na Maledivách. :-/"

bottom of page