top of page

Dobrodružství na Srí Lance a relax na Maledivách v resortu Kihaa Maldives na Baa atolu


Poznávačka Srí Lanky a relax na Maledivách

Klient: Ladislav, Monika a 2 dospívající děti (12 a 14 let); Slovensko

Termín: Duben / Květen 2018

Lokace: Poznávací okruh Srí Lankou aneb Srí Lanka Tour (8 nocí) a relax na Maledivách v resortu Kihaa Maldives (5 nocí)

Ladislav nám napsal: "Dobry den Lucie, mam chvilku casu, tak sa pokusim zhrnut este cerstve dojmy z dovolenky na SriLanke a MD. V prvom rade sa vsak chcem podakovat za super spolupracu s Vami a OWH pri zabezpecovani a priprave dovolenky! Obzvlast ocenujem ustretovost vyjst kazdej nasej poziadavke v ustrety a vyriesit ju k spokojnosti zakaznika.

Doprava, transfery a cela logistika na SriLanku/MD a spat bola zvladnuta ukazkovo! Viem, ze to nie je core business OWH, ale dakujem aj za tuto pomoc pri priprave.

Kratke summary ako som cely pobyt vnimal ja a aj manzelka, kedze sme jednotlive podnety, zistenia, info diskutovali priamo na mieste :-)

Srí Lanka a ranní výhledy v horách

SRI LANKA

Vybrata tour bola presne to co sme hladali ako poznavaci pobyt. Mali sme tam dostatok priestoru vidiet zo SriLanky co najviac a vdaka lokalnemu sprievodcovi (Charles Fernando) sme dostali taky detail informacii, ktory sme ani necakali. Striedali sa u nas adrenalinove zazitky (jazda TUK-TUKom, cesta vlakom - UL=usually late, vystup na Sigiryiu, ohnova show,....) so zazitkami oddychu a neskutocnej krasy (safari so slonmi, posedenie pri jazere Amaya Lake, ranajky v zahrade v hoteli Aralyia Green Hills, vidiet niekolko lokalnych svadieb v oblasti Kandy v typickych obleceniach nevesty, zenicha)

Srí Lanka, Galle Fort, moře a hory

Transfery vozidlom po SriLanke boli pohodlne a nenarocne, kedze sme si vedeli zastavit tam kde sme si povedali. Charles bol vzdy ochotny s nami vsetko skusit, vysvetlit, pripadne dohodnut s domorodym obyvatelstvom. Jednotlive lokality a ich specifika sme si vychutnali plnymi duskami - jednotlive klastory zasvatene budhovi, 2x safari, jazdu na slonoch, prehliadky miest na SL ale aj navstevu trhu so zeleninou atd... Za vybrateho sprievodcu taktiez dakujeme! Bol skvely!... urcite to bola dobra volba pre nasu rodinu.

Srí Lanka, sloni v Yale

Ubytovania - vybrate hoteli nam vyrazali dych - kedze sme videli presne ten kontrast SriLanky a bezneho zivota a potom zivot v top hoteloch! Najviac asi na nas zaposobil hotel Amaya Hills, kde sme sa aj s manzelkou zhodli, ze tam by sme si vedeli predstavit aj dlhsiu dovolenku :) a najmenej na nas zaposobil hotel Pegasus Reef, ale to hlavne vdaka spinavej plazi, ktoru tam zo zamestnancov asi nikto necistil ... :( Samozrejme, ze aj hotel Aralyia Green Hills, premenovana Chandrika, Amaya Lake, Ramada maju svoje top vlastnosti, ktore v nasich spomienkach zostanu hodne dlho.

Neskutocnym zazitkom bolo vidiet ako ludia na SL oslavuju vyrocie narodenia budhu a ponukaju jedlo, zmrzlinu, melony vsetkym zadarmo :) ... taktiez vecerny "lanterns walkthrough" mal svoje caro! vrelo odporucam doplnit toto do ponuky vasej agentury :)

Kiha Maldives, Baa atol, Maledivy

Male Divy

Po prijemnej unave zo Sri Lanky prisiel oddych v podobe relaxu v raji. Uz pri vystupeni z lode na resorte Kihaa Maldives sme boli ocareny krasou okolo nas. Personal bol velmi mily od prveho kontaktu, az po oddchod domov... a nehovorim o jednotlivcoch, ale VSETCI!

Uzili sme si tam kazdy den a skusili hadam vsetko co sa dalo na ostrove a okoli realizovat - jetski, snorchlovanie na reefe okolo ostrova, ale aj vzdialenejsom neobyvanom ostrove, krmenie raji a ryb vlastnou rukou...

Ubytovanie vo vodnej vile bolo viac ako sme cakali a vlastny bazen na terase decka hned prvy vecer po prichode vyuzili :) Cistota plaze,a celkovo celeho resortu bola perfektna ... ziadna spinka nenicila biele plaze a modre more.

Jedlo bolo super, variacie kazdy den so stovkami kombinacii chuti a voni! Jadla boli perfektne pre vsetkych, aj pre mojho syna, ktory nejedava ryby. :) Bazeny, drinky, .... toto nepotrebuje komentar, treba zazit.

Vsetkym sa nam cela dovolenka VELMI PACILA a urcite by sme este raz MD radi navstivili! Chcem vam este raz podakovat za celu dovolenku a som rad, ze sme sa rozhodli pre spolupracu s vami! DAKUJEM! DAKUJEM! a este raz DAKUJEM!"

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milý Ladislav a spol., moc moc moc děkujeme za krásnou recenzi a jsme moc moc moc rádi, že se vám jak na Srí Lance, tak na Maledivách líbilo. Ti sloni jsou boží. Kdykoliv v budoucnu jsme pro přípravu vaší další snové dovolené opět k dispozici. Budeme se těšit opět na viděnou! ;-)"

bottom of page