top of page

Maledivy s Lucií II / 2020 s výletem na resort Lily Beach


Maledivy s Lucií aneb Maledivy s česky hovořící průvodkyní

Klient: Tereza & Ondra; Hradec Králové

Termín: Únor 2020

Lokace: TME Retreats na ostrově Dhigurah a Plumeria Maldives / Plumeria Boutique na ostrově Thinadhoo na Vaavu atolu


Terka nám nám napsala: "Ahoj Luci, rádi bychom Ti nechali velmi pozitivní recenzi na náš pobyt na Maledivách, a to konkrétně poznávací okruh přímo s Tebou, jakožto průvodkyní.


Je důležité říci, že jsme nehledali válecí dovolenou. Chtěli jsme z Malediv poznat více, než-li jen jednu pláž a all inclusive program, což se nám s Tebou splnilo.


Maledivy byly náš sen již delší dobu - bílé pláže, azurově modré moře… Avšak ty jsi tomu přidala úplně jinou hodnotu tím, že Maledivy znáš skrz na skrz a víš, co je dobré a popravdě řekneš, co za to nestojí. Tím jsi to posunula na úplně jiný level.


Měli jsme vše naplánované do detailu, ať už to bylo šnorchlování se žraloky, šnorchlování na reefu, přesun mezi ostrovy apod.


Dovolenou s Tebou a dalšími členy posádky jsme si moc užili a už se těšíme na další návštěvu Malediv, kdy se určitě obrátíme zase na Tebe, jako na specialistku na tuto destinaci. 😊

Děkujeme moc a na viděnou!"

Terka a Ondra

OWH odpovídá: "Ahoj Terko & Ondro Arnošte, moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám to se mnou líbilo. Pro mě budete nezapomenutelní. Byli jste moc fajn a byla s vámi prča, moc se těším, až se zase uvidíme. Ať se daří!"

bottom of page