top of page

Poznávačka Maledivy s Lucií II / 2020 a Maalhos


Obydlený ostrov Dhigurah, Thinadhoo a Maalhos, Maledivy

Klient: Miluška & Vladimír; Pardubice

Termín: Únor / Březen 2020

Lokace: TME Retreats na ostrově Dhigurah a Plumeria Maldives / Plumeria Boutique na ostrově Thinadhoo na Vaavu atolu a prodloužení na obydleném ostrově Maalhos na Baa atolu, v penzionu Thundi Village

Vladimír nám napsal: "Dobrý den celému kolektivu Vaší CK OWH s.r.o. Po úspěšném návratu z uskutečněného zájezdu bych rád učinil snad poslední tečku za příjemně strávenými dny, i když to někdy bylo na hranicích mých dechových možností (při potápění).

Tímto bychom chtěli poděkovat vaší CK OWH s.r.o., se kterou jsme podnikli s manželkou zájezd "Maledivy s průvodcem Lucií - Poznávací okruh II. v termínu 16.2. – 2.3. 2020.

Příroda překrásná, program zahrnoval z našeho pohledu jistě průřez tím nejlepším z Malediv, co jsme mohli v krátkém časovém horizontu vidět, prožít, obsáhnout i ochutnat. Vše bylo Ok. Program zájezdu předčil naše očekávání i díky průvodkyni Lucii Mohelníkové.

Poděkování ale patří všem z Vaší CK, kteří se na našem zájezdu podíleli. Od prvního kontaktu s Vámi, a s Vašimi spolupracovníky, byla komunikace na perfektní úrovni (korespondence, informace, letenky...).

Od příletu na letiště v Malé vše fungovalo přesně tak, jak bylo napsáno v pokynech. Zvláště bychom touto cestou chtěli poděkovat Lucii za skutečně profesionální a obětavý přístup ke všem členům zájezdu. Převzít odpovědnost za kohokoli není maličkost. Jako bývalý pedagog mám nějaké zkušenosti. Je patrné, že průvodcovství se pro Lucii stalo nejen zodpovědným povoláním, ale hlavně koníčkem. Obětavost a ochota pomoci v každé situaci, to byl už takový bonus při zajištění perfektních služeb. Zde bych touto cestou ještě jednou Lucii poděkoval za pomoc při řešení odborného ošetření poranění manželky v zdravotnickém zařízení. K maledivskému sluníčku pro nás již neodmyslitelně bude patřit i sluníčko ve tváři Lucie, které po celou dobu zájezdu nezapadlo. Lucie je skutečně znalá místních poměrů, a proto nám mohla zprostředkovat ty nejlepší zážitky – díky Lucie!

Krmení žraloků a rejnoků u hotelu Plumeria, koupání se žraloky vouskatými, sledování majestátního žraloka obrovského, nic z toho nemělo chybu a navždy to utkví v našich myslích.

Na Vaše doporučení jsme si klasický zájezd prodloužili o 5 nocí na Baa atolu a ostrově Maalhos, a tento pobyt byl skutečným vyvrcholením našich zážitků. Pozorování fantastických mant, úžasné šnorchlování na opuštěném a neobydleném ostrově, i srdeční a skvělí domorodci.

Nevím, co ještě napsat, protože naše první návštěva Malediv, nebyla určitě poslední. Moc se nám tam líbilo. Tedy ještě jednou děkujeme za to, že jsme mohli prožít tyto krásné pro nás "předjarní" dny s Vámi.

Pokud dojde při našem představování Malediv našim přátelům a známým na dotaz, s jakou cestovní kanceláří se na Maledivy vydat, tak se nabízí jen jedna odpověď. Na Maledivy s Lucií, tedy společností OWH s.r.o.. Hodně podobných zájezdů i konečných hodnocení, a především stejně skvělých průvodců, kteří pracují pro Vaši CK OWH s.r.o., přejí"

Miluše a Vladimír

OWH odpovídá: "Ahoj Miluško a Vláďo, moc děkuji za nás všechny za nádhernou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám to se mnou líbilo. Pro mě budete nezapomenutelní. Jsem ráda, že Miluška i ostatní nakonec vše přežili. Byli jste moc fajn parta. Přeji pevné zdraví a ať se daří!"

bottom of page