top of page

Nejkrásnější líbánky na Royal Island Resort & Spa na Maledivách


Royal Island Resorts & Spa, Maledivy

Klient: Soňa & Mario; Slovensko

Termín: Prosinec 2019

Lokalita: Royal Island Resort & Spa na Baa atolu na Maledivách

Soňa nám napsala: "Dobry den Lucie, Velmi pekne dakujeme Vam aj celemu teamu za skvelu komunikaciu a spolupracu. Aj vdaka Vam sme mali najkrajsie libanky na svete :)

Vela znamych sa ma pytalo, ako sme sa na Maledivy dostali, tak vas odporucam, kade chodim :) Velmi som odcenila mnozstvo informacii pred dovolenkou, ktore ste nam poskytli vo forme pdf alebo priamo odpovedali na moje maily.

Boli sme v Azii prvykrat a aj vdaka Vam bol nas vylet uplne bezproblemovy. Na letisku sme sa stretli s milou delegatkou Jankou, ktora nas odprevadila na lokalny let a vsetko nam vysvetlila. Cakala na nas aj po prilete spat.

Royal Island Resort mozme len odporucit, ustretovy personal, vynikajuce jedlo (na vyber lokalna aj kontinentalna kuchyna, hrozne ma bavili hranolky a tatarska omacka), velke mnozstvo aktivit - absolvovali sme snorchlovanie, krmenie zralokov, vylet na opusteny ostrov, SPA. Pripajam par fotiek. Tiez sa nam pacil bar, vecerne aktivity a miesane drinky - vo vela dovolenkovych destinaciach ocividne setria alkoholom, toto ten pripad jednoznacne nebol, drinky boli super. Citila som sa ako v raji, a velmi velmi tazko sa mi odtial odchadzalo.

Prajem Vam krasne sviatky a stastny novy rok! :)

Soňa & Mario

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Moc Vám děkuji za naprosto nádhernou recenzi a krásné fotky. Jsem opravdu moc ráda, že se vám na Maledivách líbilo a že jste s námi byli spokojeni. Za doporučení budeme o pravdu moc vděční. Bude nám také potěšením připravit pro vás dovolenou i příště. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky."

bottom of page