top of page

Krásná dovolená na Royal Island Resort & Spa na Maledivách


Royal Island Resorts & Spa, Maledivy

Klient: Věra a spol. (4 osoby)

Termín: Březen / Duben 2021

Lokalita: Resort Royal Island Resort & Spa na Baa atolu na Maledivách

Věra nám napsala: "Dobrý den, Lucie, moc Vás zdravím a tímto bych Vám chtěla poděkovat za krásnou dovolenou, kterou jste nám zařídila. Od vystoupení v Male z letadla to bylo perfektní. Royal Island - vše perfektní od začátku až do konce. Ubytování ve vilkách 133 a 134 bezkonkurenční. Jsme nadšení a určitě se na ostrov vrátíme, klid, pohoda, relax zapomenout na COVID, to byl náš cíl, který byl splněn na 100%.


Kdo se rozmýšlí zda letět či ne, tak za nás to stálo za to a jsme rádi, že jsme to nevzdali a odjeli. Lucie, jde vidět, že Vás Maledivy mají rády...


Ještě jednou moc děkujeme a těšíme se zpět na Maledivy a každopádně s other way holiday. Přejeme Vám, ať se Vám daří, Věra a spol."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Věro & spol. moc děkuji za krásnou a výstižnou recenzi. Jsem opravdu moc ráda, že se vám na Maledivách líbilo a že jste s námi byli spokojeni. Přejeme, ať se daří a budeme nám také potěšením i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky."

bottom of page