top of page

Skvělá dovolená na Royal Island Resort & Spa na Maledivách


Royal Island Resort & Spa, Baa atol, Maledivy

Klient: Renata, Petr, David (16 let) a Jakub (12 let)

Termín: Prosinec 2021 / Vánoce

Lokalita: Beach Villa na resortu Royal Island & Spa na Baa atolu na Maledivách


David nám napsal: "Dobrý den Lucie, děkuji moc, že píšete, předběhla jste mě. Již několikrát jsem si totiž říkala, že Vám musíme napsat a poděkovat. A je to přesně jak píšete, po návratu nastal neskutečný frmol a neumím se rozjet, jsem stále v maledivském módu.


Milá OWH, za celou moji rodinu bych Vám všem moc ráda poděkovala za skvělou dovolenou. Jste jednoznačně zárukou kvality a spolehlivosti!


Poprvé jsme vánoční svátky trávili mimo domov, na sluníčku a v plavkách. Byl to ten nejlepší nápad, jak ukončit rok 2021.


V hotelu Royal Island & Spa jsme již byli, takže jsme věděli, do čeho jdeme. Ale bylo poprvé, kdy jsme jeli s OWH a musím opravdu všem moc poděkovat za rychlost s jakou jste s námi komunikovali i za poskytnutí veškerých informacích před naší cestou. Moc si vážíme i toho, že jste nám sami nabídli při zpáteční cestě v Dubaji nocleh v hotelu přímo na letišti. To jsme všichni velice ocenili! Dokonce se povedla i naše prosba ubytovat nás v naší oblíbené „beach villa“, takže i náš požadavek na ubytování se povedl!


Na Maledivy se určitě budeme vracet, je to ráj, který nás oslovil. Jsme rádi, že jsme na vás dostali tip a že jste nás nezklamali. Už si vás ukládám mezi oblíbené a pokud se rozhodneme na další cestu, tak určitě s OWH. Děkujeme!


Přejeme vám do nového roku mnoho spokojených klientů, a těšíme se na další dovolenou. S pozdravem, Renata & Petr a David & Jakub."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Renato, moc děkuji za nádhernou recenzi. Jsem moc ráda, že jste na Maledivách byli spokojeni, a že se líbilo. Nejvíc mě samozřejmě těší, že si nás ukládáte do oblíbených. ♥ Přejeme Vám, ať se daří a moc se budeme těšit na další spolupráci. Lucie a spol."

bottom of page