top of page

Krásná dovolená na ostrově Dhigurah a v resortu Royal Island na Maledivách


Dhigurah, Alif Dhaal atol, Royal Island Resort & Spa, Baa atol, Maledivy

Klient: Michal, Daniela, Zlata a Filip (8 let)

Termín: Červenec 2022

Lokalita: Hotel Dhiguveli Maldives na Dhigurah na Alif Dhaal atolu, resort Royal Island na Baa atolu a tranzitní hotel H78 na Hulhumale na severním Male atolu na Maledivách

Michal nám napsal: "Dobrý den, v pondělí jsme se vrátili z dovolené na Maledivách. Byli jsme zde na 18dní, 4 lidi a ač jsme to spolu zařizovali dost narychlo v druhé půlce června, rád bych vám poděkoval.


Informace, které podáváte a způsob, kterým komunikujete je výborný, vše proběhlo zcela hladce, a přestože vznikly některé situace, které se musely na místě řešit a změnit (např. hned v den příjezdu nejel kvůli rozbouřenému moři člun na obydlený ostrov a museli jsme zůstat na jiném ostrově), všechno dopadlo skvěle, všude o nás věděli, řešilo se operativně a nic nebyl problém.


Také vámi navržená kombinace obydlený ostrov - resort byla velmi vhodná a ač jsem měl obavy, zda bude co dělat, tak byly zcela zbytečné. Děkujeme za spoustu zajímavých tipů a informací a celkově krásnou dovolenou. Ať se vám daří."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Michale, moc děkuji za krásné fotky a recenzi. Jsme moc rádi, že jste s námi byli spokojení, a že se na Maledivách i v dešťové sezóně líbilo. Ještě jednou děkujeme za využití našich služeb, přejeme, ať se daří."

bottom of page