top of page

Nejkrásnější dovolená na obydleném ostrově Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Obydlený ostrov Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy. Sandbank, písečná mělčina, želva, příroda

Klient: Julie, Michal, Adam (15 let) a Denis (14 let)

Termín: Březen 2023

Lokalita: Hotel Dhiguveli Breeze na ostrově Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Julie nám napsala: "Krásný dobrý den, Lucie, předně se moc omlouvám, že uběhlo tolik času a má odpověď přichází až nyní, v září 2023. Je to až k podivu, protože na naši dovolenou na Dhigurahu vzpomínáme opravdu často a moc rádi a já nejsem schopna sednout a napsat pár vět :-(


Jak již napsal manžel a naprosto se s jeho odpovědí ztotožňuji, byla to naše nejkrásnější dovolená. Neříkám, že jsme nezažili lepší, ale ta kombinace klidu, odlehlého ostrova, nádherných pláží a to moře!! Nepopsatelné. Zároveň také mentalita místních lidí, srdečnost, usměvavost a pohoda. Naprosto žádný stres.


Opravdu skvělý výběr ostrova pro naši aktivnější rodinu. Moc děkujeme. I pubertální děti si to velmi užili a když se zeptáme, kam by chtěli na jaráky? Jednohlasně Maledivy :-)


Přílohou zasílám pár fotek :-)


A protože se jarní prázdniny blíží a my bychom opět rádi navštívili tuto dokonalou oázu, obracím se na Vás s dotazem, zda byste nám opět nedoporučila něco pro nás.


Opět 2 puberťáci, opět spíše aktivní. Lux rezort, pokud by to bylo jen o válení, pro nás asi nebude.

Posledně jsme ostrov vybírali dost pozdě, nebyl takový výběr, nyní doufám, že je času více a výběr se rozšíří.

Opět bychom rádi plnou penzi a vnitrostátní transfer z Malé (neboť let vrtuláčem jsem si nakonec moc užila a vůbec jsem se nebála :-))))


Ubytování první či druhé patro. Nechám na Vás, vím, že vše dokonale znáte a nabízíte jen ověřené :-)

Letenky Vídeň-Malé bychom si pořešili sami.

Těšíme se na odpověď a přejeme krásné září :-)"

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Julie a spol., moc vám děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám na Dhigurah líbilo. Patří k mým oblíbeným a hotel také. Něco pěkného vymyslíme i na jarňáky 2024... Přeji, ať se daří."

bottom of page