top of page

Svadobná cesta na ostrove Dhigurah na Alif Dhaal atole na Maledivoch


Ostrov Dhigurah, Alif Dhaal atol na Maledivách

Klient: Lenka a Lukáš; Slovensko

Termín: Březen 2022

Lokalita: Hotel Dhiguveli Maldives na Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Lenka nám napsala: "Dobrý deň Lucie, chceli by sme sa veľmi pekne poďakovať za vybavenie našej svadobnej cesty na Maldivách, ktorá sa uskutočnila v marci 2022. Boli sme prvýkrát v tejto krásnej zemi a máme tie najkrajšie spomienky na celý život a to vďaka Vám. Všetko bolo dokonalé od príchodu do Male, cez ubytovanie, vynikajúcu stravu, krásny ostrov až po samotný odchod domov.


Sme radi, že sme si vybrali ostrov Dhigurah, splnil všetky očakávania, more bolo krásne, neďaleký sandbank bol úžasný a podmorský svet rozmanitý, kde sme videli neskutočne veľa rýb, korytnačku, chobotnicu, malých žralokov a na výlete delfínov.



Hotel Dhiguveli bol krásny, čistý, nemáme čo vytknúť. Mali sme zabezpečenú krásnu romantickú večeru na pláži.


Ďakujeme ešte raz za ústretovosť, rýchle vybavenie, profesionalitu Lucie a jej tímu a verím, že sa na Maldivy niekedy ešte dostaneme a oslovíme Vás opäť."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Lenka a Lukáš, děkujeme za krásnou recenzi, nádherné fotky a video. Jsme moc rádi, že se vám náš oblíbený obydlený ostrov Dhigurah a hotel Dhiguveli tolik líbil. Ještě jednou děkujeme za využití našich služeb, přejeme, ať se daří a těšíme se na příště."

bottom of page