top of page

Druhé líbánky na Cora Cora Maldives na Raa atolu na Maledivách


Cora Cora Maldives, Raa atol, Maledivy

Klient: Minh Huyen Libřická Leová as Le Monika, Onřej a Theo (4 roky)

Termín: Březen 2022

Lokalita: Premium All Inclusive resort Cora Cora Maldives na Raa atolu na Maledivách a pobyt v Beach Villa a Lagoon Pool Villa


Le Monika nám napsala: "Děkujeme OWH za naše druhé líbánky! Přátelské, ochotné a profesionální jednání Lucky a jejího celého týmu v ČR i na Maledivách. Široká nabídka zájezdů, rychlá on-line odezva na jakékoliv dotazy, opravdoví specialisti na Maledivy. Na tuto dovolenou v resort Cora Cora, budeme dlouho vzpomínat. Na Maledivy už jenom s OWH!"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Ahoj Mončo, moc děkuji za krásnou recenzi i na Google, moc si toho vážím. Jsem moc ráda, že se vám na Maledivách líbilo, a bude nám potěšením i v budoucnu! Přejeme jen to nejlepší, a ať se daří."


Poznámka: S Mončou se známe už strašně moc let, kdy jsme ještě obě působily jako fotografky. Já si focením tenkrát, ještě před tím, než jsem založila cestovku, vydělávala na další cestu na Maledivy, a Monča fotila svatby a portréty. Já mám dnes cestovku a Monča je úspěšnou majitelkou nádherného nejenom svatebního salónu Le Monika, který rozhodně stojí za návštěvu.

bottom of page