top of page

Perfektní dovolená na resortu Cora Cora Maldives na Raa atolu s ročním miminkem


Cora Cora Maldives, Raa atol, Maledivy

Klient: Veronika, Michal a Bruno (1 rok)

Termín: Leden 2022

Lokalita: Pobyt v Beach Villa na resortu Cora Cora Maldives na Raa atolu na Maledivách


Veronika nám napsala: "Dobrý den, předem chceme moc poděkovat za vždy rychlou reakci, na naše dotazy před dovolenou. Lucie nám dokázala odpovědět na vše co bylo pro nás důležité. Dokáže pochopit co od dovolené očekáváte i to jaký máte rozpočet a podle toho udělat nabídku. Vše bylo perfektní! Na Maledivách jsme byli poprvé, a to ještě s ročním miminkem.


Ohledně ubytování, naprosté čisto, klid a pohodlná postel. Strava je zde několik restaurací, kam se musíte předem objednat na večeři (asijská, japonská a italská) pak je zde restaurace kam můžete bez objednání kdykoliv. Všude to byl gurmánský zážitek.


Cora Cora Maldives, Raa atol, Maledivy

Personál se k nám choval perfektně, ani jeden den jsem neviděla kohokoliv z nich, že by měl někdo špatnou náladu (kdo by jí tam taky měl 😊). Musím ještě zmínit ochotu všech na ostrově i když měli dost práce, zastavit se na chvilku a usmát se i na toho našeho malého kluka, který moc stál o pozornost to bylo opravdu moc hezké a chtěla bych tímto ještě jednou všem moc poděkovat. Není nic co by bylo špatně. Vůbec nic. Dovolená byla perfektní, organizace, moře, pokoje, jídlo a ochota personálu.


Moc děkujeme! A těšíme se na další dovolenou na Maledivách s Lucií."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Veru, moc Vám děkuji za nádhernou recenzi. Jsem moc moc moc ráda, že se vám všem na Maledivách líbilo a užili jste si to. Přejeme Vám, jen to nejlepší a ať se daří. Budeme se těšit na příště, Lucie a spol."

bottom of page