top of page

Dovolená v ráji, dovolená na Cora Cora Maldives na Raa atolu


Resort Cora Cora Maldives, Raa atol, Maledivy

Klient: Martina, Daniel, Jan (8 let) a Adam (5 let)

Termín: Únor 2024

Lokalita: Beach Pool Villa na resortu Cora Cora Maldives na Raa atolu na Maledivách; Premium All Inclusive 

Letecká společnost: Emirates

 

Martina nám napsala: "Dobrý den Lucie a celý týme OWH, nemáme slov a moc vám děkujeme za doporučení a zajištění naší dovolené od A do Z (od doporučení a zajištění nejvhodnějšího resortu dle našich požadavků, doporučení na sjednání pojištění, až po perfektní organizaci na letišti při příletu a odletu). Z naší dovolené jsme maximálně nadšení.


Cora Cora je skvělý resort, bydleli jsme v plážové vilce s bazénem na jižní straně ostrova s přímým výhledem na moře a přitom v naprostém soukromí. V části, kde byla snad nejkrásnější pláž ostrova a zároveň nejlepší místo pro šnorchlování. Personál úžasný, milý, vždy usměvavý a k dětem obzvlášť. Vyzdvihujeme vynikající all inclusive formou ala carte menu, což jsme velmi uvítali. My Coffee bar luxusní - hned vedle stolní fotbálek, kulečník, ping-pong, neskutečné Spa…


Za nás resort na 1 a budeme rádi, když nám zase doporučíte pro příští cestu, kterou bychom rádi uskutečnili buď mezi Vánocemi 2024 nebo na začátku měsíce února 2025 podobný resort (pokud by bylo opět all inclusive formou ala Carte menu, budeme jen rádi, stejně tak když bude možnost šnorchlování a přitom i krásné laguny, plážové vilky s bazénem).


Prostě a jednoduše, když na Maledivy, tak jedině s Lucií a OWH.


Ještě jednou velké díky a budeme se těšit na nějaké typy resortů, které nám opět doporučíte."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Martino, moc děkuji za krásnou recenzi a nádherné fotky. Jsem moc ráda, že se Vám s námi na Maledivách líbilo a bude nám velkým potěšením i příště. Přejeme jenom to nejlepší a hlavně zdraví!"

bottom of page