top of page

Kombinace obydlených ostrovů Dhiffushi a Thinadhoo


Maledivy

Klient: Jitka & Zbyněk, Praha, Termín: Březen 2017, Lokace: Rashu Hiyaa at Dhiffushi, Plumeria Maldives at Thinadhoo

Jitka & Zbyněk nám napsali: "Dobrý den Lucie, Byli jsme s Vámi na Maledivách po druhé. Poprvé před dvěma lety v srpnu 2015, kdy jsme navstivili Rashdoo, Thodoo, Ukulhas a Mathiveri.

Nechytli jsme tenkrát vůbec počasí, častěji pršelo a bylo pod mrakem. To by nám však ani tak nevadilo, protože i tak je tam krásně, moře je teple a šnorchlovat se dá i v dešti. Co je však horši v takovém počasí - přesuny …V den příletu jsme měli objednanou rychloloď na Rashdoo, chtěli jsme tam být dříve, než trajekt…Byli takové vlny a ječeli i místní, že kapitán v půli cesty loď obrátil a my tak byli opět v Male :( , ale nakonec jsme byli hodně šťastni, že jsme na pevnině. :) . Druhy den jsme jeli trajektem - byl větší, cesta sice delší, ale hlavně to nějak zvládl.

Váš itinerář "step by step“ je dokonalý, super, máte ho vymakaný…Když jedou trajekty, na kterých je vázaný pobyt, je to fajn…Nám ale trajekt 2x nepřijel, což nám způsobilo celkem nemalé komplikace :( . Protože i přes toto všechno nás Maledivy dostaly a okouzlily, rozhodli jsme se pro další návštěvu – tentokrát v sezóně, v březnu.

Dobře jsme udělali, vše na 1, počasí nemělo chybu, moře po celou dobu naprosto klidné, všechny přesuny úplně v pořádku a na čas. Ostrov Thinadhoo je opravdu okouzlující, romanticky, má krásnou pláž, šnorchlování ze břehu bylo naprosto super! V Plumerii měli výborné snídaně a super večeře na pláži!

Dhiffushi je pěkný ostrov, bohužel bez šnorchlování ze břehu. Vyřešili jsme to dvěma výlety - odvezli nás na sand bank s korálem, bylo to tu opravdu pěkné, zase jiné rybky, želvičky… Ostrov má hezkou bikini beach s výhledem na blízký resort Meru. Rashu Hiyaa je pěkný hotýlek, též měli výborné snídaně a večeře.

Závěrem – za sebe bych dle vlastní zkusenosti určitě přihlédla k cestovnímu období, i když se říká, ze jsou Maledivy celoroční destinací. Other way holiday cestovní kancelář bych doporučila, vědí, o čem mluví, reaguji téměř okamžitě, je s nimi dobrá komunikace…Byli jsme spokojeni, dovolenou jsme si moc užili.

Jitka a Zbyněk

OWH odpovídá: "Děkujeme za recenzi, jsem moc ráda, že se vám Thinadhoo i Dhiffushi líbilo. Matně si vzpomínám, že jsme tenkrát, v srpnu 2015, řešili, zrušené trajekty atd. operativně. Hold za počasí nikdo nemůže a je lepší, když je rychlo loď nebo trajekt zrušen, než aby se pasažéři utopili. :-)


bottom of page