top of page
  • Dotek Malediv
  • Dotek Malediv
  • Touch of Maldives
  • Touch of Maldives
Dotek Malediv, Touch of Maldives, média, projekty
Fodhdhoo, Maledivy, osobně navštíveno

Dotek Malediv aneb Touch of Maldives

Dotek Malediv aneb Touch of Maldives je můj vlastní marketingový projekt sloužící k propagaci Malediv aneb destination marketingu a propagaci mé cestovní agentury a kanceláře other way holiday. Pod názvem Dotek Malediv čas od času zasíláme také naše newsletters. 

S propagací Malediv jsem na sociálních sítích začala již v roce 2009 po mé první návštěvě Malediv, která byla dovolenou na resortu Paradise Island Resort & Spa. Od roku 2012 propaguji Maledivy i v různých českých, slovenských i zahraničních médiích, tištěných i online časopisech a magazínech, v televizi, veletrzích cestovního ruchu v České republice i v zahraničí. Pravidelně se také účastním prestižního veletrhu cestovního ruchu ITB Berlín v Německu a dalších luxusních veletrhů cestovního ruchu. 

Moje fotografie byly a doufám, že ještě budou, součástí dobročinných výstav. Čas od času pořádám různé prezentace Malediv nebo výstavy s názvem "Dotek Malediv". Zatím největším a nejdelším projektem, na kterém jsem mohla spolupracovat, byl v roce 2012 dokumentární film o Maledivách s názvem "Útěk na Maledivy".

Mimo propagace Malediv na těch internetech, se čas od času objeví i nějaká ta beseda, setkání nebo prezentace Malediv a povídání o nich, ale také i výstava mých fotek z cestování a života v tomto tropickém ráji. Mé prezentace nejsou typické cestovatelské besedy v kině, kulturáku, v divadle nebo v učebně, tak jak je znáte, ale v prostorách různých hotelů a kaváren, protože já nejsem typický cestovatel. 

 

V březnu 2021 mě se zájmem o spolupráci na článku o Maledivách dokonce oslovil i český Forbes, ale protože jsem právě byla hodně pracovně vytížená na Maledivách, tak ze spolupráce sešlo. Třeba se ještě někdy v budoucnu naskytne příležitost. 

Aktuálně jsem více otevřena rozhovorům, poskytnutí informací a vlastních fotografií z Malediv, než psaní vlastních článků pro média, a to z důvodu pracovní vytíženosti, a také proto, že potřebuji psát články pro můj vlastní web. Pokud by se ale naskytla nějaká opravdu zajímavá příležitost, nebránila bych se.

V budoucnu bych ráda upořádala další výstavu mých fotografií z Malediv a v plánu mám také fotoknihu s informacemi. Uvidíme, co dalšího nám budoucnost přinese...

other way holiday a Maledivy v českých a slovenských médiích

Moje vlastní fotografie z Malediv a mnou poskytnuté informace a podklady byly publikované v několika českých i slovenských, jak tištěných, tak online časopisech a magazínech. Pro různé české i slovenské časopisy a televizní stanice jsem poskytla i pár rozhovorů a pro pár webů a časopisů jsem napsala vlastní články o našem malém tropickém ráji. Často o nás také píší nebo se zmiňují naši spokojení klienti, kteří pracují v médiích, což nás opravdu moc těší a jsme za to vděční. 

Maledivy, to je dovolenkový ráj, kam se budete chtít vracet - Seznam Médium.png
Maldivas, uno de los nuevos destinos turísticos que más eligen los checos Radio Prague I
Hedvábná Stezka, Jižní Maledivy, Lucie Mohelníková
Hedvábná Stezka, Severní Maledivy, Lucie Mohelníková.png
Český rozhlas Dvojka, Lucie Mohelníková, Maledivy.jpg
Není atol, jako atol, střední Maledivy - Hedvábná Stezka
Maledivy - Ráj na zemi, který vás může nepříjemně překvapit.jpeg
Evita Magazine, červenec 2022
Face 2 Face, Lucie Mohelníková, Maledivy
Hedvábná Stezka, Maledivy, republika tisíce ostrovů.jpg
Jak nejlépe si užít Maledivy v roce 2022
Travel Life, Maledivy
Travel Life 1-22, Maledivy
Travel Life 4-21, Maledivy
Travel Life 3-21, Maledivy
Travel Life 1 -21, Maledivy
Travel Life 1, 2021 - Maledivy
The Business Soirée.jpg
Hedvábná Stezka, 2021.jpg
ERV, Evropská pojišťovna, Maledivy 2020
Hedvábná Stezka, Maledivy
Peace Run Maledivy.jpg
74. Buddy - Potápění - Thinadhoo, Vaavu
Buddy Potápění, Dhigurah, Maledivy
Buddy Potápění, Fehendhoo, Maledivy
Češka na Maledivách, Psychologie dnes 2019
Psychologie Dnes, Maledivy, Lucie Mohelníková
ČT1 Sama doma 7. 11. 2018, Lucie Mohelníková
Traveller 2017 / 2018, Maldivy
Lidé a země 2017, Maledivy.jpg
Lidé a země, Maledivy.jpg
ERV Evropská pojišťovna, Maledivy
Travel Bible, Maledivy
Traveller 2016, Maledivy
Meridian, Maledivy
Seznam_a_Novinky,_rozhovor_Lucie_Mohelní
Lidovky.cz, rozhovor, Lucie Mohelníková
Prague TV, Maledivy
Grand - Krásná a zdravá - Maledivy.jpg
Auto Moto Sport Madame, Maledivy
Svatba na Maledivách, Martin Krpač,Topstar.sk
Reportáž a rozhovor, Maledivy, Noviny.sk
TV_JOJ,_Noviny_2015,_Maledivy_a_moslimsk
Auto Moto Sport Travel, Maledivy
Maledivy, exotika s batoletem, Maminka.cz
Zmínili se o nás v Hospodářskýc novinách.
Útěk na Maledivy, Escape to Nature
Miss a Mistr Charme, Deník.cz 2013
Perfect Woman - December 2012 - January

Touch of Maldives, other way holiday a Maledivy v zahraničních médiích

Moje vlastní fotografie z Malediv a mnou poskytnuté informace a podklady byly publikované v několika zahraničních časopisech a magazínech. Fotografie v časopise Breeze, který vydává maledivská síť resortů Coco Collection, v inflight magazínu maledivských aerolinek Maldivian, v inflight magazinu Serendib, který vydávají srílanské aerolinky Srilankan Airlines a v online maledivských novinách CNM. Informace a fotografie byly ve dvou různých článcích a vydáních publikované v inflight magazínů Tiger Tales singaporských aerolinek Tiger Air a v inflight magazínu TMA - Trans Maldivian Airways. Mé fotografie a rozhovor se mnou jako s fotografkou byl publikován na webu velké německé cestovky specializované na potápění a také v maledivském magazínu Hotelier Maldives, který je celý o cestovním ruchu. Velké díky ohledně spolupráce patří také britské žurnalistce Sarah Harvey z Manta Media.

Issue 59 – Hotelier Maldives, VIP svatba na Maledivách
Hotelier Maldives, Adaaran Select Meedhupparu, Raa atol, Maledivy.png
Lucie Mohelníková, Hotelier Maldives
Rihaakuru, Breeze by Coco Collection 201
Maldivian Holidays 2017
Serendib, Destination Maldives 2016, SríLankan
Serendib, SriLankan Airlines
CNM Maldives
Tiger Tales - May 2015, Tiger Air.jpg
Rozhovor se mnou, jako s fotografkou, která fotí Maledivy, pro velkou německou potápěčskou cestovku.
Tiger Tales Asia, March 2014
Budget Maldives, TMA, Trans Maldivian Ai

other way holiday a Maledivy na fotografických výstavách v České republice

Moje vlastní fotografie z Malediv byly součástí známých výstav, a to v kongresovém centru a v Kafkově domě v Praze. Výtěžek z prodaných fotografií byl věnován na charitativní účely. Má vlastní prodejní výstava fotografií z Malediv s názvem "Dotek Malediv"  se konala od poloviny listopadu 2019 do první poloviny ledna 2020 v pražské kavárně K-Café na Senovážném náměstí. Do budoucna bych ráda ještě nějakou další vlasntí výstavu uspořádala, jelikož mám z Malediv přes 400 000 fotografií a některé jsou opravdové skvosty. 

Výstava fotografií Dotek Malediv, K-Café
Prague Photo 2014
Photomeetpoint 2013, Cargo Gallery

Prodejní výstava fotografií Dotek Malediv v kavárně K-Café podzim 2019 / zima 2020

Ve spolupráci s pražskou kavárnou K-Café (dnes již zavřenou) na Senovážném náměstí 23 na Praze 1 a sdružením SMOSK jsme pro vás připravili prodejní výstavu fotografií z mého cestování po Maledivách. 

Vernisáž pro uzavřenou společnost proběhla 7. listopadu listopadu 2019. Výstava se konala od 8. listopadu 2019 do 8. ledna 2020. Jelikož měly fotografie úspěch, budou i nadále na dobu neurčitou vystaveny v prostorách budovy sdružení SMOSK, a to na stěnách chodeb. 

Máte-li zájem o jakoukoliv fotografii, která je na mém webu anebo máte-li přání jiné z mého archivu, ráda vám fotografii za 300 Kč za 1 kus v tiskové kvalitě prodám. Obrazy nebo plakáty si můžete nechat vyrobit sami.

Partnerem pro výstavu, který mi vytiskl fotografie a pozvánky, byla tiskárna Propagprint, jejíž majitelé jsou našimi skvělými klienty. 

Výstava, Dotek Malediv, K-Café, Praha.jp
Dotek Malediv, Vernisáž, K-Café, Praha

other way holiday jako partner a sponzor různých projektů 

V roce 2013 byla "other way holiday" jedním z generálních partnerů soutěže nejenom krásy "Miss a Mistr Charme". Uvidíme jaké další zajímavé projekty nám budoucnost přinese. Zajímavým projektům se nebráníme.

other way holiday na Miss a Mistr Charme
ITB Berlin.png
Luxury Travel Show, Prague.jpg
Den zdraví, Stob.jpg
Lobster Exprience, Loop Prague 2021.jpg
Loop, Luxury Travel Fair in Prague 2021.jpg
Lodz, Where the Cultures meet
Holiday World 2016

other way holiday a propagace Malediv na mezinárodních a českých veletrzích

Od roku 2015 se pod hlavičkou maledivského turistického boardu, ministerstva cestovního ruchu a maledivské cestovky pravidelně účastním prestižního veletrhu cestovního ruchu ITB Berlín v Německu, který vždy společně s mými maledivskými přáteli a partnery zakončíme na Plzničce v Praze. Maledivy jsem propagovala také v Polsku a českém veletrhu Holiday World. Od roku 2019 navštěvuji také menší luxusní veletrhy a večery. 

Prezentace Malediv v hotelu Absolutum Boutique 2016

Ve spolupráci s hotelem Absolutum Boutique 4* se 19. srpna 2016 uskutečnil podvečerní "mejdan" aneb historicky první, mnou pořádaná, prezentace Malediv s názvem "Dotek Malediv". Prezentace byla nabitá informacemi a účastníci se mohli radovat i z menších slev na dovolenou v našem malém tropickém ráji. Čas na prezentaci jsem zatím měla pouze jednou jedinkrát. 

© Informace a fotografie použité na této stránce Dotek Malediv aneb Touch of Maldives

Informace použité na této stránce jsou čerpány z mých vlastních zkušeností. Fotografie použité na této stránce jsou mé vlastní, a to z mého života a pobytů na Maledivách, jež fotím od roku 2009.

bottom of page