top of page

Úžasný resort Amari Havodda (NH Collection) na Gaafu Dhaalu atolu na Maledivách


Amari Havodda, NH Collection, Havodda Maldives, Gaafu Dhaalu atol, Maledivy

Klient: Lenka a Jiří

Termín: Březen 2023

Lokalita: Resort Amari Havodda (nyní NH Collection Maldives Havodda Resort) na Gaafu Dhaalu na Maledivách; Overwater Villa


Lenka nám napsala: "Dobrý den. Na Maledivách bylo samozřejmě skvěle👌👍🏿😅. Koordinace a logistika po příletu na Mle na jedničku vč přesunu na resort jen malá vada na kráse byla delší čekačka na vnitrolet. My přistáli cca v 6 ráno a první na ostrov cca 10:30😢. Rychloloď pak ráz na ráz👍🏿. Delegát v Mle na 5***** o vše se postaral vše vysvětlil prostě anděl. Při cestě zpět opět👏🏽.


Na resortu úžasné jen trošku zděšení toho přílivu a odlivu. Trošku blbá dispozice té lokality vodních vilek na kraji resortu, protože jsou skutečně na protilehlé straně než je restauračka a to se vám fakt chodit nechce těch půl km na každou stravu. Proto jsme požádali o výměnu a a samozřejmě bez jakéhokoli problému. Úžasná vilka s přímým výhledem na západ slunce(z postele 🤭😄).


Škoda zase jen té logistiky zpět, když jsme museli opustit vilku ve 12:00 a pak to přečkat až do skoro třech hodin v loby a nebo v baru. Jinak opět vše úžasné. Jídlo, čistota, ochota personálu, korálový útes. Vše *****.


Nějaké fotečky a videa vám pošlu na vocap ale mám jich asi 480 tak to bude taková výzva.


Moc děkujeme za doporučení resortu a organizaci logistiky a rádi vás dál doporučime.


Samozřejmě pokud to jenom trošku půjde tak do toho ráje samozřejmě zase skutečně strašně rádi pojedeme. Říká se třikrát a dost ale to se opravdu netýká tohoto ráje. Děkujeme moc. Lenka a Jiří 👌👍🏿😘"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Lenko a Jiří, moc děkuji za podrobný feedback a recenzi. Jsem moc ráda, že jste byli spokojení. Ty čekačky jsou všude skoro stejné. I na hydroplány se čeká na cca 10:00 až 11:00 h. Vždy musí pochytat hosty z dalších letů a také kvůli check-in a check-out z vil. Odlivy a přílivy jsou letos trošku větší. Pořád to ale není nic hrozného. Zanzibar to rozhodně není… 😃 Údajně to má spojitost se zemětřeseními a sopečnou činností různě po světě. Ještě jednou děkujeme za využití našich služeb a budeme se těšit na příště. Ať se daří a zdraví slouží."

bottom of page