top of page

Úžasná dovolená na obydlených ostrovech Omadhoo a Dhigurah na Maledivách


Omadhoo a Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách.

Klient: Milan a spol. (4 osoby)

Termín: Leden 2023

Lokalita: Penzion Hudhuveli Maldives na obydleném ostrově Omadhoo a hotel Dhiguveli Maldives na obydleném ostrově Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Milan nám napsal: "Milá Lucie, rádi bychom Vám poděkovali za úžasnou dovolenou. Většinou létáme po světě na vlastní pěst, ale tentokrát jsme pro cestu na Maledivy zvolili Vaši agenturu a udělali jsme moc dobře. Skvěle jste nám poradila s výběrem ostrovů a zajistila nám ubytování i transfery.


Navštívili jsme ostrovy Omadhoo a Dhigurah a byli jsme moc spokojeni s ubytováním v Hudhuveli i Dhiguveli. Maledivská kuchyně byla vynikající a domorodci velmi milí. Při šnorchlování jsme viděli žraloky, želvy, rejnoky, mantu...


Na Dhigurahu je úžasná dlouhá pláž a sandbank, po kterém se dá přejít až na další ostrov. Jedním slovem - NÁDHERA, moc jsme si to užili.


Věřím, že se na Maledivy vrátíme a pokud skutečně ano, jedině zase s Vámi... Na závěr Vás ještě musím pochválit za bezvadnou komunikaci a trpělivost s mými všetečnými dotazy, neskutečně detailní itinerář cesty a velmi dobře zpracovaný web plný informací. "


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Milane a spol., moc děkujeme za krásnou recenzi a fotky. Jsme moc rádi, že jste s námi byli spokojeni, a že se vám na mých oblíbených ostrovech líbilo. Přejeme, ať se daří a budeme se těšit i na příště."

bottom of page