top of page

Super dovolená na resortu Sun Island na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Sun Island, Alif Dhaal atol, Maledivy, palmy, moře, písek, pláž na Villa Park

Klient: Veronika, Adriana a Stanislava

Termín: Únor 2023

Lokalita: Resort Sun Island na Alif Dhaal atolu na Maledivách; Deluxe Beach Villa s All Inclusive


Veronika nám napsala: "Dobrý den Lucie a celé OWH! Předem bych chtěla poděkovat za zajištění naší dovolené, která byla opravdu super. Naše požadavky tří holek určitě nebyly jednoduché a proto jsme i s velkým očekáváním byly napnuté jak vše bude.


Naprostý luxus. Vše vyšlo na jedničku a byla to jedna z nejkrásnějších dovolených, když nad tím tak přemýšlím, tak to byl ta nejkrásnější dovolená.


Naše přání nebo-li podmínky byly, ubytování u pláže, kde bude výhled na tyrkysovou vodu, klid a pohoda. Možnost šnorchlování apod. Blízko žraloku obrovskému a možnost výletů. A to vše za minimum peněz. :-) Vše vyšlo, nádherné místo na ostrově, lepší jsme nenašly. Tyrkys všude, minimum řas a všeho co by narušovalo tu nádhernou barvu. Na pláži nás bylo minimum, většinou jsme tam byly samotné, což bylo něco nádherného.


Šnorchlování jsme si opepřily krmením, které vedlo ke komickým chvilkám a také ke kousnutí (spíše ožužlání) do ruky, jak se rybky rvaly o kus chleba. Žralok obrovský byl po pár minutách nalezen, pohled z očí do očí takovému obru je nezapomenutelný zážitek.


Personál neskutečný, ještě jednou neskutečně milý, vstřícný, trpělivý, usměvavý. Opravdu se snaží aby vaše dovolená byla ta nej.


Co se týče delegátky, byla v pohodě, jen to nejdřív vypadalo asi takto: tady je stánek resortu přijďte sem za hodinu a pak za hodinu budete odlétat. Tady je vizitka a uvidíme se při odletu. Ovšem my jsme "huby" nevymáchané a co se týče mě kuřáka, hned jsem se ptala kde se dá kouřit, tak nás ochotně dovedla k místu, kdy jsme po cestě využily pár dotazů. Při odletu na nás čekali nejspíš místní delegáti a tam to bylo asi na pohodu. Nabídli úschovu kufrů, dovedli nás na místo, ukázali kam jít v kolik hodin co a jak apod.


Moc, moc za vše děkujeme a už teď přemýšlíme kam vyrazíme a určitě nebudeme váhat a využijeme šlužby OWH.


Moc děkuji za Váš přístup a opravdu mohu všem jen doporučit, Lucie a kolegové se snaží opravdu o to, aby dovolená byl zážitek a ne jen získat peníze. Dost vzácné v dnešním světě a za to moc moc děkuji. Děláte skvělou práci!


V příloze posílám ten nádherný výhled od našeho bungalovu (který byl vysněný a splněný), pak fotku při příjezdu a fotku při odjezdu, což asi vypoví za vše. A také krátký sestřih našich zážitků.


Doufám v brzkou spolupráci a přeji mnoho klientů, že budou spokojeni, o tom není pochyb. Krásný den všem do OWH přejí

Veronika, Stáňa a Adriana"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Veroniko a spol., moc děkuji za nádhernou recenzi a fotky. Jsem strašně moc ráda, že jste si to s námi užily a že se vám na resortu Sun Island (Villa Park) a na Maledivách líbilo. Kdykoliv v budoucnu se na nás neváhejte obrátit, jsme tu. Přejeme jen to nejlepší, ať se daří a hlavně zdraví. Lucie a spol."

bottom of page