top of page

Nový život a akční dovolená na Sun Island Resort & Spa na Maledivách


Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Martina a Matěj

Termín: Listopad / Prosinec 2020

Lokalita: Superior Beach Bungalow na resortu Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu / jižním Ari atolu na Maledivách

Martina nám napsala: "Dobrý den Lucie, jak jsem již předem avizovala, jsem v psaní recenzí trošku pomalejší. :-) Ale konečně jsem se k tomu dostala...takže se omlouvám za pozdní recenzi, ale doufám, že pro Vás ještě bude přínosná.


Náš pobyt na Maledivách byl jednoznačně plný adrenalinových zážitků, paddle board mezi ně rozhodně nepočítáme. :-) Myslela jsem si, že strávit 21 nocí na jednom ostrově bude zkouška trpělivosti a vztahu, a nakonec to byla nejkrásnější dovolená, ze které jsme si navíc přivezli dáreček, který jsme rozbalili v srpnu 2021. A jak bylo napsáno, velmi rádi se i s malým na Maledivy zase vrátíme.


Rádi bychom příští rok v září/říjen/listopadu 2022 letěli opět na Maledivy a opět minimálně na 14 dnů, takže pokud by byla nějaká akce, tak bych Vás ráda touto cestou požádala o její nasdílení. Tentokrát bychom letěli ve třech.


Děkujeme Vám za zprostředkování báječné dovolené!!! Martina & Matěj."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Martino a Matěji, moc děkuji za sice pozdní, ale krásnou recenzi a opětovný zájem s námi cestovat. Moc a moc také gratuluji k potomkovi! Jsem ráda, že vám na Sun Island líbilo. Nabídku připravíme rádi. Přejeme, ať se daří a budeme nám potěšením. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky a odměny za doporučení dále."

bottom of page