top of page

Snové líbánky na resortu Fushifaru Maldives na Lhaviyani atolu na Maledivách


Fushifaru Maldives, Lhaviyani atol, Maledivy, nádherný resort

Klient: Veronika a Cyril

Termín: Březen 2023

Lokalita: Romantický resort Fushifaru Maldives na Lhaviyani atolu na Maledivách; kombinace vodní vily Jaccuzzi Water Villa a plážové vily Pool Beach Villa

Veronika nám napsala: "Dobrý den Lucie, již delší dobu jsme se chytali Vám napsat postřehy a pocity. Ale vzhledem k časovému vytížení jsme se k tomu dostali až teď.


V první řadě Vám moc děkujeme za skvělé doporučení destinace a resortu Fushifaru. Již na osobní schůzce jsme tušili, že dovolená zařízená přes OtherWayHoliday bude na jedničku. Při příletu do resortu se naše tušení naplnilo. Byly to snové líbánky.


Od začátku vše probíhalo dle plánu. Let probíhal dobře, přestup ideální, dlouho jsme nečekali.


Po příletu na Maledivy na nás čekal delegát se zaměstnancem Fushifaru. Postarali se o kufry a odbavení na hydroplán. Počkali jsme v Lounge salonku. Bohužel hydroplán měl zpoždění, tak jsme přiletěli na Fushifaru odpoledne až kolem 16 h.


Ubytování bylo nádherné, water villa i beach villa (příště bychom si pobyt opět rozdělili napůl). Pouze nám přišlo, že nevěděli (nebo zapomněli), že máme dovolenou jako líbánky. Protože slečna, co se o nás starala byla dotazem ohledně líbánek zaskočena a sdělila nám, že na líbánky dělají pouze výzdobu a zeptala se nás kdy budeme chtít výzdobu udělat.


Jídlo bylo perfektní, služby a personál také. Velice se nám líbilo soukromí a domluvy s naší „asistentkou“ po WhatsApp. Přesun z water villy do beach villy proběhl též dobře. Dostali jsme půlku premium double beach villy, což nás velice potěšilo, protože jsme měli úplné soukromí.


Odlet byl lehce chaotický, měli jsme původně odlétat z resortu v 8 h. ráno, na recepci jsme se dozvěděli, že odlétáme později, a nakonec jsme odletěli až v 9:40.


Na letišti v Male na nás čekal opět delegát a nebýt jeho, tak letadlo snad nestihneme. Popravdě jsme takovou frontu nikde na letišti nezažili. Měla jste pravdu, že je potřeba se nervově obrnit.


Na závěr moc děkujeme, bylo to přesně dle našich představ a určitě při příští cestě na Maledivy Vás budeme kontaktovat a všude Vás už teď doporučujeme. Moc děkujeme, Lucie."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Veroniko a Cyrile, moc děkuji za perfektní feedback, recenzi a krásné fotky. Jsem ráda, že se líbilo a užili jste si to. Mrzí mě, že na vás s honeymoon zapomněli, protože to měli napsané v poznámce. Ono je možné, že se na poslední chvíli změnil Island Host / Asistentka a už si informaci nepředali. To se bohužel čas od času stane. O odletech mi ani nemluvte. Večer něco řeknou, ráno řeknou něco jiného a před odletem to ještě změní. To už je taková maledivská klasika. Veškerý transfer se na Maledivách opravdu řídí operativně a člověk musí být flexibilní. Vím, že je to dost pakárna, ale funguje to tam bohužel takhle odjakživa. :-/ Ještě jednou moc děkuji, přeji za nás všechny, ať se daří a budeme se těšit na příště a hlavně osobně opět na viděnou."

bottom of page