top of page

Taťána Makarenko a její nejkrásnější dovolená na resortu Fushifaru Maldives na Maledivách


Taťána Makarenko, Martin Pánek, Fushifaru Maldives, Lhaviyani atol, Maledivy

Klient: Taťána Makarenko a Martin Pánek

Termín: Březen 2021

Lokalita: Boutique resort Fushifaru Maldives na Lhaviyani atolu na Maledivách

Taťána nám napsala: "Dobrý den. :-) Velmi ráda bych doporučila z osobní zkušenosti tuto cestovku. Letěli jsme na doporučení do hotelu Fushifaru, který nám OWH vybrali a bylo to naprosto skvělé.


Před odletem se cestovka postarala o vše a vždy nám vše do mailu připravila, všechny dokumenty a aktuální vládní nařízení. Paní Lucie byla vždy tady pro nás k zodpovězení všech našich dotazů a reagovala vždy do pár minut, či hodin.


Taťána Makarenko, Martin Pánek, Fushifaru Maldives, Lhaviyani atol, Maledivy

Po příletu jsme také díky cestovce měli naprosto hladký průběh. Na letišti nás od OWH vyzvedl jejich člen týmu a přímo nás odvedl k místu vyzvednutí kufrů, pak k autobusu, který nás odvezl do VIP salonku, kde jsme čekali na hydroplán. Dokonce nás dovedli, a i vzali kufry až k hydroplánu. Člověk se nemusí vůbec bát, že by něco nezvládl. Tady je o vás opravdu od začátku až po konec postaráno a jednáno v rukavičkách.


Taťána Makarenko, Martin Pánek, Fushifaru Maldives, Lhaviyani atol, Maledivy

Líbí se mi, že OWH jsou jako jediní specialisté v ČR a SK na Maledivy a opravdu je znají křížem krážem a sami je celé procestovali. A to je dle mě velká přidaná hodnota, jelikož přesně ví, který hotel je krásný i naživo a který například neodpovídá v reálu fotkám na Bookingu, či webu. Což co si budeme povídat, to se stává a každý z nás se s tím jistě setkal. Toto byla opravdu jiná dovolená. :-) Byla to naše nejkrásnější dovolená a vřele doporučuji letět přes OWH."


Mgr. Taťána Makarenko

zakladatelka a ředitelka soutěže krásy MISS CZECH REPUBLIC

MISS CZECH REPUBLIC - Krásné tváře pomáhají, z.s.

Miss Factory s.r.o.

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Taťáno, moc děkuji za nádherné fotky a krásnou recenzi. Jsem velice ráda, že se vám na Fushifaru Maldives a na Maledivách líbilo. Přejeme, ať se daří a budeme nám také potěšením i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky."

bottom of page