top of page

Rodinná atmosféra na ostrově Fodhdhoo na Noonu atolu na Maledivách


Fodhdhoo, Noonu atol, Maledivy, pláž, atoly, krab

Klient: Pavla a Michal

Termín: Březen 2022

Lokalita: Sabba Hotels / Beach Villas na bydleném ostrově Fodhdhoo na Noonu atolu na Maledivách


Pavla nám napsala: "Dobrý den, recenzi na Google už jsem napsala, ještě pár slov přímo o ostrově Fodhdhoo. Pozitiva: Nejlepší ubytování u moře, které jsme kdy měli, rodinná atmosféra, velmi milý a ochotný personál, velmi klidné místo, útes kousíček od pláže. Místo se trefilo do naší nálady, chtěli jsme klid a úplně vypnout. Na druhou stranu s dětmi bych sem asi nejela, na ně by to bylo příliš klidné. Pak mě chyběla klidná laguna na plavání (v porovnání s Thinadhoo). Tady je na mě korál u břehu příliš blízko pod břichem (i při přílivu). Po zkušenosti z Thinadhoo bych uvítala alespoň jednu večeři na pláži. Jídlo je skromnější, ale chutné a přidávají 😊. Ale to už si opravdu vymýšlím, jak jsem psala, byli jsme moc spokojeni a děkujeme."


Recenze na našem Google Profilu: "Na Maledivy jsme jeli s Lucií už podruhé a znovu jsme byli velmi spokojeni. Nejvíce oceňujeme osobní zkušenost s jednotlivými ostrovy a ubytováním. Díky tomu vám Lucie doporučí ostrov přesně podle vašich představ a přání. Mezi ostrovy jsou velké rozdíly a doporučení má velkou přidanou hodnotu."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Pavlo, díky moc za Google i za feedback e-mailem. Jsem moc ráda, že se líbilo. Zrovna jste chytli změnu monzunu, proto bylo moře divočejší. Když jsem tam byla já, tak bylo krásně klidné. Změny monzunu jsou dnes ale nevyzpytatelné. Na jídle pracujeme. Právě pro ně hledám profi kuchaře. Od prosince 2022 by měli nastoupit noví kuchaři. Ještě jednou díky moc za využití našich služeb, jsme moc rádi, že jste byli spokojeni. Přejeme moc, ať se daří a budeme rádi za další spolupráci."

bottom of page