top of page

Zapomenutý ráj na zemi, to je Fodhdhoo na Noonu atolu na Maledivách


Sabba Beach Suite, Fodhdhoo, Noonu atol, Maledivy

Klient: Zita a Pepa

Termín: Leden 2022

Lokalita: Pobyt v penzionu Sabba Beach Suite na obydleném ostrově Fodhdhoo na Noonu atolu na Maledivách


Zita nám napsala: "Dobrý den Lucie, chtěli bychom touto cestou Vám a celému týmu Vaší cestovky "other way holiday" poděkovat za:

  • úžasný typ na místo pobytu pro naši dovolenou na Maledivách;

  • zabezpečení transferu z Male na ostrov, ubytování a stravu v místě pobytu;

  • průběžné zasílání aktuálních informací a pokynů k potřebným krokům nutným k realizaci dovolené v době Covidové;

  • zaslání cestovního itineráře i pro neznalce anglického jazyka, s pomocí kterého jsme se přesně dostali tam, kam bylo potřeba;

  • za okamžitou zpětnou reakci na náš dotaz přes Whats App z místa dovolené;

  • zabezpečení ubytování při návratu v letištním hotelu Dubai podle našich požadavků.

Díky Vám a Vaší cestovce "other way holiday" jsme zažili 15 dnů v "zapomenutém ráji na zemi", s minimem turistů, kde jsou bílé pláže s jemným pískem, průzračná voda s barevnými korály a velmi pestrým podmořským životem. Přímo u korálového útesu kolem našeho ostrova jsme viděli žraloky, rejnoky, karetu, murény, tuňáky a nekonečné množství větších i menších barevných rybiček.


Personál byl velmi vstřícný, milý, ale nevnucující se, snažící se splnit všechna přání hostů. Naším přáním bylo vidět manty, což se nám díky znalosti místního personálu, který jel s námi na moře, splnilo.


Cestovní kancelář "other way holiday" můžeme doporučit všem, kteří chtějí zažít dovolenou tak říkajíc - na míru s osobním přístupem personálu ke klientovi.


Ještě jednou vám všem děkujeme za realizaci naší pohádkové dovolené"


Lucie aneb other way holiday: "Milá Zito a milý Pepo, mockrát vám děkuji za nádhernou recenzi a krásné fotky. Jsem opravdu moc ráda, že se vám na mém oblíbeném ostrově líbilo a byli jste s námi spokojeni. Přejeme vám, ať se daří a v případě další cesty na Maledivy, jsme kdykoliv k dispozici. Lucie a spol."

bottom of page