top of page

Autentické Omadhoo & krásná pláž na Dhigurah


Bikini pláž na Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Miroslav s rodinou (1 x dítě 6 let); Slovensko

Termín: Prosinec 2019 / Leden 2020

Lokace: penzion Scuba Inn na Omadhoo & penzion TME Retreats a hotel Dhiguveli Maldives na Dhigurah na Alif Dhaal atolu

Miroslav nám napsal: "Dobry den, boli sme velmi spokojny, zo vsetkym ako to bolo pripravene. Nemali sme najmensie problem.

Omadhoo - pre mna velmi pekny, skromny, autenticky ostrov zo skvelim ubytovanim. Krasne plaze a aj pristup do mora velmi dobry bez kamenia, bez koralov, uplne super. Ubytovanie a strava pre nas uplne ale uplne postacujuca, ziadne tlacenica pri ranajkach alebo vecery. Velmi sa mi pacilo ze presli z plastovych flias na sklenene a vobec nevadilo ze si ich musime doplnat. Chlapci sa starali o nas ulpne perfektne. Cista, priestranna izba, pre troch uplne postacujuca. Malo turistov a aj moznosti ubytovania, ale nase bolo super. Velmi krasny ostrov na ktory by som sa hoc kedy vratil.Tomuto ostrovu namam co vytknut. SUPER.

Dhigurah - vacsi ostrov, vela turistov, aj hotelov. Vela novych hotel vo vystavbe. TME bolo velmi pekne ubytovanie, ale Dhiguveli hotel bol ako TOP, zatial najlepsie ubytovanie. Izba krasna priestranna, lepsie ako v Egypte alebo v Turecku. Cista, pohodlna, velka izba, dobry personal. Mne jedine vadilo celkovo pri tomto ostrove ze tam bolo uz vela turistou a blizko vela ostrovou. Dalej tam bolo vela lodi ktore chodili pozorovat zraloky kedze toto je velmi dobra oblast na pozorovanie. Koniec ostrova bol nadherny, co na kupanie tak aj na oddych. Jedina nevyhoda ze to bolo daleko ked sa vyberiete peso. Mi sme si zobrali odvoz za 100 MVR jedna cesta a bolo to super. Co som bol velmi milo prekvapeny tak boli uplne presny, prisli tak ako sme sa dohodli. Mali sme to vybavene od miestnych kedze sme sa chodili stravovat do lokalnych restavracii, co bolo tiez pre nas uplne perfektne. Aj miestny doktor bol velmi starostlivy, syn nam ochorel ale nakoniec to dopdlo dobre.

Nam Maledivy velmi ucarili uz pred rokom, ludia su velmi mili, staci sa usmievat a byt ku nim normalny a potom ani nepytaju za vsetko peniaze. Nehovoriac o bezpecnosti, nic nam nezmizlo, nikto na nas neutocil ak manzelka mala len plavky, velmi toleratny ostrov. Jedniny problem boli len turisti ktori sa nevedeli sem tam spravat. S pozdravom, Best Regards"

Miroslav s rodinou

OWH odpovídá: "Moc vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsem moc rádi, že se vám na Maledivách a na mých dvou oblíbených ostrovech líbilo. Rádi pro vás připravíme dovolenou i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají malé slevičky. Třeba někdy příště na viděnou u nás na Atholhu Residence."

bottom of page