top of page

Dhiguveli Maldives a ostrov Dhigurah na Alif Dhaal atolu podruhé


Bikini pláž na Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Miroslav s rodinou (1 x dítě 8 let)

Termín: Únor / Březen 2021

Lokalita: Hotel Dhiguveli Maldives na obydleném ostrově Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Miroslav nám napsal: "Dobry den Lucia, na zaciatok sa ospravedlnujem za neskoru reakciu na Vase mail. Po navrate to bolo trocha huste a museli sme aj byt v karantene.


Napriek vsetkym opatreniam tento pobyt bol jeden z najlepsich a to z viacerych dovodov. Velmi dobre bolo zvladnuta logistika, nikde sme necakali a po prilete do Male vsetko islo velmi pekne a o 11:00 sme sa uz nachadzali na plazi. A to iste aj spat, perfektna logistika.


Hotel sme poznali a vedeli sme ze do akeho dobreho hotela ideme, proste super. A samozrejme aj sluzby. Na ostrove nova restavracia, super, super, super.


Malo to aj dva male nedostatky. 😊 Objavili to Rusky turisti, ktory su velmi drzi a arogantny, ale za to vi nemozete. A druhy, mali sme ostat dlhsie. 😊


Mi sme aj odporucali Vasu agenturu dalej, ludom ktori sa vypitovali ako sme si zariadili pobyt, dokonca sme sa zoznamili s parom ktory boli zo Slovenska a boli cez Vasu agenturu.


Urcite mozete pocitat s nami na dalsi pobyt, kedze uz mame zakupene letenky na Vianoce 2021.😊


Velmi pekne dakujeme za pobyt. Pekny den. S pozdravom, Best Regards"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milý Miroslav a spol., moc děkujeme. Jsem velice ráda, že se znovu líbilo a budeme se těšit opět na shledání. Něco pěkného už se pro vás chystá. Naši stálí klienti u nás mají malé slevičky."

bottom of page