top of page

Navykové Maledivy a skvělá dovolená na resortu Dhigufaru na Baa atolu


Dhigufaru Island Resort, Baa atol, Maledivy

Klient: Ivana, Naděžda a Gabriela

Termín: Duben 2022

Lokalita: Tranzitní městský ostrov Hulhumale a pobyt v hotelu H78 a resort Dhigufaru na Baa atolu a pobyt v plážové vile Boaku Beach Villa


Ivana nám napsala: "Dobrý den Luci a celá otherwayholiday, od našeho návratu přemýšlím jaký feedback by byl nejvýstižnější a bohužel žádná slova to asi nevyjádří správně.


Z minulé dovči jsme se vracely nadšené a s úsměvem na rtech. Tentokrát byl návrat ale obohacen ještě o slzičky, které se nám draly do očí. A že se ty mršky draly dost úporně! :-D


Zůstat jeden den v Hulhumale byla opět výborná volba. Město sice roste astronomickou rychlostí, strašně se změnilo, ale stejně svoje kouzlo neztrácí a my měly pocit, že se procházíme někde doma. Prošly jsme si ho tentokrát trochu více a k tomu nakoupily dobroty. ;-)


Noc v hotelu h78 byla bez jediné chybičky. Pohodlně nám byla v hotelu nabídnuta výměna dolarů za rufie, takže žádné čekání v horké hale na letišti, ale pěkně v klimatizované kanceláři hotelu. Odpolední dezerty, večeře a ráno snídaně - skvělé. Naprosto unešená jsem byla minule z jejich domácí ananasové marmelády ke snídani. Těšila jsem se tedy i tentokrát..... Sice jsme na ni tentokrát štěstí neměly, zato ji upgradovali na maracujovou a kvůli té se tedy sakra vyplatí vrátit!!:-D:-D Nemohl by je hotel prodávat jako suvenýry? Byla božská! ;-)


Odjezd na seaplane airport z hotelu proběhl pohodlně. Přelet hydroplánem na resort byl dechberoucí a nádhera!


Pobyt na resortu byl skvělý a jsem ráda, že po několika telefonátech s otherwayholiday jsme se nechaly při výběru ostrova nasměrovat.


Před odjezdem na Maledivy jsme se smály, co na tak maličkém ostrově budeme dělat! :-) :-) Zjistily jsme, že čím menší ostrov, tím více fotek a legrace..... :-D Nakonec se nám strašně líbilo, že se dá z jednoho konce na druhý přejít za necelé tři minuty (záleží tedy ještě na rychlosti procházky :-)) a všudypřítomný písek byl tím nejpohodlnějším koberečkem.


Jídlo a pití super. Kéž by nám takhle někdo vařil doma! :-) Koktejly v barech velká dobrota! Servis v restauraci, barech, recepci a pokojích je opravdu na skvělé úrovni. Všichni byli moc milí, usměvaví a královsky se o nás starali. Jsme mámy, jsme zvyklé servis zajišťovat, takže ze začátku nám museli připomínat, že tohle jsou jen naše holidays a máme si je užívat!:-D A tak jsme si nakonec užily hlavně strašně moc té legrace, relaxace, sluníčka a dokonce i pěkného tropického deště. Tentokrát byl týden dovolené v ráji málo.....


Odjezd proběhl hladce, vyzkoušely jsme parádní servis vnitrostátních linek Manta air. Na letišti v Male na nás už čekala delegátka, které jsme si alespoň postěžovaly, že dovča byla krátká, končí a musíme zpět do Prahy. :-):-) Jinak vše klapalo jako na drátkách. Její kolega nám poté pomohl odvézt zavazadla k odbavení, takže opět servis jako pro princezny.


Co dodat? Vše napsané ještě zkuste několikrát vynásobit a přiblížíme se k tomu, jak bych chtěla náš pobyt vyjádřit.


Měly to být naše druhé a poslední Maledivy. Jenže toto rozhodnutí nám vydrželo asi čtyři dny po příletu na resort. :-D Už se těšíme, jaká bude naše další dobrodružná výprava do ráje!! :-) :-) :-) :-)


Ještě jednou Vám děkujeme za dokonalý servis dovolené. Jen tak dál, ať se daří a nic Vás nezlomí. Jste the best!!!!


Lucie aneb other way holiday: "Dobrý den milé dámy, moc vám děkuji za krásnou recenzi. Jsem za nás všechny v other way holiday opravdu ráda, že jste si dovču užily, a že se vám Dhigufaru, ale i Maledivy znovu líbily. Maledivy jsou neskutečně návykové, budete se sem chtít vracet znovu a znovu. Jen minimum lidí na naší planetě přiltí jednou a dost. ;-) Ještě jednou moc děkujeme za opětovné využití našich služeb a bude nám ctí kdykoliv v budoucnu. Přejeme, ať se daří."

bottom of page