top of page

Raj na Zemi na rezorte Dhigufaru na Baa atole na Maledivach


Pláže resortu Dhigufaru na Baa atolu na Maledivách

Klient: Katarina & Martin; Slovensko

Termín: Únor 2022

Lokalita: Resort Dhigufaru na Baa atolu na Maledivách a plážová vila Boaku Beach Villa


Katarína nám napsala: "Dobrý deň Lucko. Keď sme sa s manželom rozhodli urobiť si našu svadobnú cestu po 13 rokoch, voľba destinácie bola jasná. Maldivy😎


Keďže ja som už Maldivy predtým navštívila, trošku som vedela, do čoho idem, ale manžel ani netušil, aká nádhera nás tam čaká. Raj na Zemi-doslova.

Už dlho som rozmýšlala nad cestovnou kanceláriou OWH, ale až teraz som skutočne využila jej služby a bola som nadmieru spokojná. Od komunikácie, až po výber rezortu a následnej starostlivosti, všetko prebiehalo bez akýchkoľvek problémov. Najviac si cením to, že Lucka mi vybrala presne taký rezort, aký som si predstavovala. Toto rozhodne v iných kanceláriách neponúkajú, keďže sa nikto takto detailne nezaoberá len Maldivami. Toto bolo pre mňa najviac, samozrejme potešila aj milá delegátka, ktorá nás pri prílete čakala na letisku, takisto aj pri odlete (nadštandard).

Čo sa týka samotného rezortu, bolo to naozaj úžasné miesto na pobyt. Ubytovanie skvelé- kúpeľňa pod holým nebom.☺️ Nádherná pláž pár krokov z postele. V rezorte musím pochváliť to, že bar,kde sme si chodili po drinky mal aj lehátka (predtým rezort nemal), takže sme si drink mohli vychutnať rovno na pláži s lehátkami. To bolo naozaj veľké plus. Jediné trošku mínus bol slabší wi-fi signál, ktorý bolo treba chodiť hľadať (väčšinou do baru😄). Ale keďže sme boli na total oddychu, raz za čas to bolo v poriadku. A ešte pre maniakov na šnorchlovanie, toto asi nebude moc dobrá voľba, keďže more na šnorchlovanie bolo dosť ďaleko od pláže. Rezort predtým mal more vhodné na šnorchlovanie skoro pri brehu.


Čo sa týka celého nášho pobytu, nemám absolútne žiadnu negatívnu skúsenosť, takže môžem len odporúčať. Všetci boli milí, ale to sme na Maldivách akosi zvyknutí.


Určite na budúce využijem služby OWH a budem odporúčať aj známym, ktorí sa rozhodnú pre túto úžasnú destináciu. Ďakujem Lucie a koletív OWH."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Katka, moc Vám děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že jste s námi byli spokojeni a na Maledivách se Vám líbilo. Předem moc děkujeme za doporučení a budeme se moc a moc těšit na příště."

bottom of page