top of page

Krásné moře a pláž na resortu Dhigufaru na Maledivách


Dhigufaru Maldives, Baa atol, Maledivy

Klient: Tereza a Lukáš

Termín: Únor 2022

Lokace: Resort Dhigufaru na Baa atolu na Maledivách a ubytování v plážové vile Veli Beach Pool Villa a vodní vile Bodhanfulhu Pool Water Villa


Tereza nám napsala: "Dobrý den, Lucie, dovolená byla úplně skvělá a shodli jsme se, že to určitě není naše poslední návštěva Malediv. Ještě jednou mockrát děkujeme za pomoc s výběrem resortu a celé zrealizování cesty. Veškerá organizace byla úplně bez problémů, na letišti jsme vše zvládli bez delegátky, jelikož jsme se pravděpodobně minuli, ale následně jsme byli ve spojení a byla nám k dispozici v případě potřeby. Velmi jsme ocenili zaslání opravdu detailních pokynů a všech informací k cestě.


Resort Dhigufaru je nádherný, malý, útulný, úplně splnil naše očekávání. Nejvíce jsme byli nadšení z moře a pláže, vše vypadá stejně jako na fotkách a často jsme se přistihli, že místo čtení knížky jen sledujeme ty barvy. Naprosto spokojení jsme byli ale i s jídlem, ubytováním, službami. Jídla nebyla kvanta, ale vše bylo velmi kvalitní, skvěle dochucené, což preferujeme. Snad jediné mínus jsme viděli v nutnosti placení si kvalitní kávy. Skvělou volbou bylo rozdělení si ubytování - půlku pobytu jsme strávili ve Veli Beach Pool Villas a půlku v Bodhanfulhu Pool Water Villa - na závěr jsme nedokázali rozhodnout, co bylo lepší a v budoucnu bychom pravděpodobně znovu volili split. Ačkoliv byla obsazenost hotelu asi 92 %, rozhodně to nebylo znát a často jsme byli ve vodě nebo na pláži zcela sami. Zkrátka naprostý ráj. :-). Děkujeme!"


OWH odpovídá: "Dobrý den Terezo a Lukáši, moc vám děkuji za krásnou recenzi. Jsem za nás všechny v other way holiday opravdu ráda, že jste si dovču užili, a že se vám Dhigufaru, ale i Maledivy líbili. Nj, dobré kafe, za to se ale bohužel platí všude. Ani já se nespokojím s Nescafé asijské kvality, takže to moc dobře znám. 😊 Ještě jednou moc děkujeme za využití našich služeb a bude nám ctí kdykoliv v budoucnu. Přejeme, ať se daří, Lucie a spol."

bottom of page