top of page

Naše nejlepší dovolená? Maledivy s Lucií V. / 2022!


Maledivy s Lucií V, poznání Dhigurah na Alif Dhaal atolu a Vaavu atolu

Klient: Marcela & David

Termín: Únor / Březen 2022


Marcela nám napsala: "Ahoj Lucko, jak bych to všechno shrnula? Jednoho dne jsem objevila na FB nějakou Lucii Mohelníkovou…. a byla z toho naše nejlepší dovolená. 😍 Od začátku, kdykoli jsem měla nějaký dotaz, vždy mi Lucka zvedla telefon a probraly jsme to i něco navíc. To pro mě bylo velmi důležité a tímto si získala zcela mou důvěru. Všechny informace jsme měli vždy včas a polopaticky vysvětlené.


Setkali jsme se poprvé na letišti v Male a mě bylo hned jasné, že to bude super. A taky bylo. Celá parta, co se sešla, byli moc fajn lidé. Lucka byla stále s námi a k dispozici. Pokud jsme chtěli něco navíc, ochotně to zařídila.


Měla jsme trochu obavu z lokálního ostrova. Zbytečně… Hotel pěkný, čistý, velká koupelna (takto velký sprchový kout jsme ještě nikde neměli 😀) Každý den úklid, čisté ručníky voda na pokoji. Personál byl příjemný a ochotný. Jídlo měli výborné (zase jsem se spravila 🙈😀) To nešlo nejíst 😀


A teď to nejkrásnější. Lucka nám zařídila program. Každý den jsme měli něco. Od žraloků, mant, rybolovu, šnorchlování u vraku potopené lodi až po maledivské svačinky s místními.


Pláž na ostrově byla dlouhá bílá krása. Prostě nádhera… Moře průzračné a teplé.


I kdybychom se hodně snažili, nepřišli jsme na žádné mínus.


Ohledně letecké společnosti, my jsme byli vždy spokojeni se službami Emirates.


Lucko, děkujeme Ti ještě jednou, že jsi nás vzala s sebou a my tohle mohli zažít… Pokud bude nějaké příště, jedeme hned…." 😀


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Ahojda Marcelko a Davide, moc moc moc děkuji za nádhernou recenzi. ❤ Jsem moc ráda, že se libilo. I já si to s vámi moc užila. Už se moc těším na únor 2023 na stejném okruhu na viděnou!"

bottom of page