top of page

Neuvěřitelné šnorchlování v rámci okruhu V. - Dhigurah s Lucií, poznávačka Malediv


Okruh V. - Maledivy a Dhigurah s Lucií, Alif Dhaal atol

Klient: David, Michaela, Šimon (10 let) a Matouš (6 let)

Termín: Únor / Březen 2022

Lokalita: Obydlený ostrov Dhigurah a hotel Dhiguveli Maldives při poznávacím Okruhu V aneb Maledivy s Lucií


David nám napsal: "Ahoj Lucko, rád bych se podělil o naši zkušenost s časem stráveným na Maledivách, prostřednictvím OWH. Letošní rok jsme využili akční nabídky Maledivy s Lucií - Okruh V.


Tak že...nejdřív to negativní :-)) letos jsem se vůbec neopálil!! Ale manželka říkala, že to je kvůli tomu overalu, co jsem nosil. Ale já se v něm cítil strašně dobře. Jen asi díky tomu, že byl z latexu, jsem si přivezl pár opruzenin :-)) Ale už jsem v pohodě.


Okruh V. - Maledivy a Dhigurah s Lucií, Alif Dhaal atol

Letošní návštěva byla již třetí a mohu konstatovat, že opět dokonalá ve všech směrech. Navštívili jsme penzion Dhiguveli na ostrově Dhigurah, který je více obydleným ostrovem, ale na pohodovou dovolenou to nemělo žádný vliv. Penzion je čistý, udržovaný s opravdu velmi chutnou kuchyní, navíc za velmi příjemné ceny! Personál na penzionu se chová profesionálně a maximálně ochotně a přátelsky.


Výlety, to je kategorie sama o sobě :-) Díky lokalitě, je na tomto atolu k vidění něco neskutečného a nám se vše poštěstilo. Neuvěřitelné potápění - šnorchlování s hejnem žraloků fouskatých, se žralokem velrybím a mantami.


Pro nás a děti, parádní dva týdny strávené v jednom z nejhezčích míst na planetě.


Servis ze strany OWH absolutně bezchybný."


Vejmrda (fine dinning): www.vejmrda.cz


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milý Davčo a spol., tak jako vždy jsem se u Tvé recenze vskutku pobavila. :-D Moc děkuji za to, že jste moji věrní klienti, a že se s vámi nikdy nenudím. Už se s vámi těším na další okruh v březnu 2023, a to včetně tvého božského kuchaře Tomáše z Vejmrdy! Ať se daří!"


PS: Davčův penzion i obě restaurace, které jsem osobně vyzkoušela při mé "tour de putique", mohu vřele doporučit!

bottom of page