top of page

Nádherná atmosféra ostrova Dhigurah na na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Atmosféra obydleného ostrova Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách. Dlouhá pláž a sandbank aneb písečná mělčina.

Klient: Pavlína, Radek, Lukáš (16 let), Martin (14 let) a Lucie (11 let)

Termín: Únor 2023

Lokalita: Hotel Dhiguveli Maldives na ostrově Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Pavlína s rodinou nám napsali: "Dobry den, Lucie, děkujeme za Vaše všechna doporučení – ostrov, ubytování, lokální let a také Vaše skvělé webové stránky plné důležitých, a i zajímavých informací. Během cesty, dovolené vše krásně navazovalo a fungovalo.


Ostrov Dhigurah jsme si vybrali z Vámi doporučené nabídky ostrovů a jeho „atmosféra“ se postarala o naší nádhernou dovolenou – přírodní dlouhá pláž, milí místní lidé, sandbank, rozmanité šnorchlování přímo z pláže a nahlédnutí do života místních lidí.


A co chceme vyzdvihnout - hotel Dhiguveli, zejména personál hotelu – velmi milý, profesionální přístup, úžasná obsluha v restauraci a výborná kuchyně. A jejich lidskost, ochota, srdečnost byla naším hlubokým zážitkem.


Zároveň velké díky patří i skupině GO Divers (celému skvělému personálu), se kterými jsme podnikli několik výletů – potápění se želvami, mantami, žraloky fouskatými apod."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Pavlíno a spol., moc vám děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se Vám na Dhigurah líbilo. Patří k mým oblíbeným a hotel také. Přeji, ať se daří a třeba ještě někdy v budoucnu na shledanou."

bottom of page