top of page

Krásná dovolená na resortu Siyam World na Noonu atolu na Maledivách


Siyam World, Noonu atol, Maledivy

Klient: Barbora, Vladimír a Valerie (7 let) a Vladimír (1 rok)

Termín: Říjen 2023

Lokalita: Sunset Pool Beach Villa a Water Villa with Pool + Slide na resortu Siyam World na Noonu atolu na Maledivách; Premium All Inclusive

Barbora nám napsala: "Dobrý den, předem bych Vám chtěla poděkovat za krásnou dovolenou. Očekávali jsme, že Maledivy a hotel budou úžasné, ale že až tak úžasné jsme nečekali.


Co se týče hotelu, tak Siyam World se musí zažít. Nejde to ani popsat. Pláž je naprosto úchvatná. Nikde nikdo, a přitom hotel byl plný.


Jídlo naprosto perfektní. Lepší jsme snad neměli a že cestujeme docela dost. Dokonce nám dělali zvlášť extra jídlo pro syna - 1 rok. Nic nebyl problém. Personál na jedničku. Nic se této dovolené nedá vytknout.


Ubytovaní jsme byli ve vile na pláži a ve vodní vile. Naprosto dokonalá kombinace, a to díky vám. Tím se nám splnila nádherná dovolená na Maledivách.


Jste super a komunikace byla opravdu výborná. Určitě od vás nepojedeme naposledy. Nasadili jste laťku opravdu vysoko."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Báro, moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsme opravdu moc rádi, že se Vám na Siyam World líbilo. Rovněž děkujeme za využití našich služeb. Bude nám ctí pro Vás připravit dovolenou i příště. Přejeme jenom to nejlepší a hlavně zdraví!"

bottom of page