top of page

Siyam World na Maledivách - Dovolená mých snů a zážitek na celý život!


Siyam World, Noonu atol, Maledivy, Beach House Collection, kůň na pláži

Klient: Iveta a Ivana

Termín: Únor 2023

Lokalita: Resort Siyam World na Noonu atolu na Maledivách; Ocean Villa with Pool and Slide

Iveta nám napsala: "Dobrý den všem v cestovní kanceláři Other way holiday, omlouvám se, že píšu až teď, ale dříve to opravdu nešlo, ale je to dobře, protože zážitky se jen usadily a prohloubily.


Takže,

1) nikdy jsem se nesetkala s tak úžasným přístupem při zařizování dovolené. Od mé prvotní a neurčité představy (Chci na dovolenou svých snů), jste mě provedli až k její báječné realizaci. Oceňuji naše neustálé spojení, zvládání mých panik (nevím, co si mám vybrat za resort; co všechno s sebou; potřebuji boty do vody-což byl asi ten nejabsurdnější dotaz, vzhledem k tomu, že jsme pak chodily jen bosy). Vážím si toho, že jsem nikdy nemluvila s anonymním "zaměstnancem", vždycky byl na druhé straně příjemný člověk, pro kterého nic nebylo problém a čišel z něj zájem o to, abych skutečně zažila jen to nejlepší. Moc mi pomohly vaše stránky, které mi poskytly ty nejlepší informace o Maledivách. Skvělé byly pokyny pro vlastní cestu a návrat. Vše proběhlo hladce a měli jste pravdu, že pozdrav a poděkování v jazyce země skvěle funguje. Díky vašemu zajištění a delegátovi jsme se od příletu na Male cítily jako princezny.


Moc děkujeme za pomoc se zajištěním letenek u Quatar, dokonce se nám díky snaze perfektního zaměstnance povedlo přebukovat letenky do business třídy za neskutečnou cenu.


2) Sun Siyam World - nedá se popsat slovy, musí se zažít. Jsem moc ráda, že jsem dala na vaše doporučení. Chtěla jsem samotu, ale zároveň možnosti vyžití. To všechno tento resort spojuje. Vzhledem k velikosti si někdy skutečně připadáte, jako jediný člověk na ostrově, ale pokud chcete jakoukoliv zábavu, máte jí mít. Ubytování ve vodní vilce s bazénem a výhledem na západ slunce - pohádka. Neskutečně milí lidé, kteří se snaží, aby jste měli vše, vše na co si vzpomenete. Růže a čokoláda k Valentínu. 6 druhů restaurací, které jsme prostřídaly všechny a všechny byly skvělé.


"Soukromý" korálový útes i s obyvateli (naučily jsme se s dcerou šnorchlovat a neustále jsme jim nakukovaly do domácností), mateřská školka malých rybiček u schůdků do oceánu.


Naše ambasadorka Anna, pro kterou nebyl nic problém (zařídila i prodloužení pobytu, kvůli pozdějšímu odletu letadla).


Na těchto 10 dní budu vzpomínat do konce života.


Jen jste mi způsobili jeden závažný problém. Vaše cestovní kancelář nastavila laťku tak vysoko, že pochybuji, že ji někdo překoná a resort Sun Siyam World byl skutečně splněný sen."


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Iveto, moc děkuji za opravdu nádhernou recenzi. Jsme strašně moc rádi, že se vám s námi na Maledivách líbilo. Přejeme, ať se daří a budeme se těšit v budoucnu!"

bottom of page