top of page

Divoký Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách s nádhernými soukromými plážemi


Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Hedvika a Vítězslav

Termín: Únor 2022

Lokalita: Obydlený ostrov Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách a pobyt v hotelu Dhiguveli Maldives


Hedvika nám napsala: "Dobry den Lucie, dovolená proběhla v pořádku, samozřejmě vzhledem k současným opatřením s vyšším adrenalinem. 😀 S "Other Way Holiday" bylo vše OK, rychlé a věcné reakce. Letištní delegát v Male nás nečekal, ale po tel. kontaktu z info koutku u nás byl do pár minut. Emirates OK, vnitrolet už s maledivským stylem hodina a půl zpoždění...o to víc nás překvapil hotelový personál, kde jsme spíše dopředu počítali s tím, že prostě hodina sem hodina tam žádný čas, ale opak byl pravdou! Vše klapalo dle domluvy přesně na minuty... Pickup na sandbank, ztráta hotelové karty, PCR testy, odvoz na loď...atd...a navíc výborně vařili a perfektní servis.


Hotel je přímo u bikiny pláže, která se táhne asi 2 km, takže na fotkách to vypadá, že jste tam sami... Přímo z pláže možnost šnorchlování na korálových místech, kde jsme plavali s vodní želvou a viděli malou mantu...


Máme rádi i objevování lokálního života, restaurací, obchůdků atd, takže jsme byli denně ve vesnici. Velice nám vyhovovala kombinace jistoty kvalitního zázemí hotelu, divokost a soukromí pláže a možnost poznat ty opravdové Maledivy, kde ještě starší ženy vaří venku na ohni nebo splétají suché kokosové listy. Poměr cena / výkon s "Other Way Holiday" dle našeho názoru velmi dobrý. Každopádně, kdo chce luxus po celém ostrově musí na uměle vytvořený resort.


Děkujeme Lucii za krásnou dovolenou a už se těšíme na příští rok!"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Hedviko, moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se Vám na Dhigurah líbilo. Bohužel je to jeden z mála hotelů a ostrovů, které jsou fajn. Krásných obydlených ostrovů je jen málo a ne všude jsou takové hotely. Přejeme Vám, ať se daří a budeme se těšit na příště. S pozdravem Lucie a spol."

bottom of page