top of page

Úžasný obydlený ostrov Dhigurah na Alif Dhaal atolu a hotel Dhiguveli Maldives

Dhiguveli Maldives, Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Radek a Luděk

Termín: Březen 2020

Lokalita: Hotel Dhiguveli Maldives na obydleném ostrově Dhigurah na Alif Dhaal atolu na Maledivách


Radek nám napsal: "Dobré odpoledne, s radostí zasílám recenzi. Na začátek naší recenze vás milí cestovatelé nepotěším. Nemohu vám sdělit na jak úžasném ostrově nám Lucie zajistila pobyt, protože je to teď "náš" ostrov.


Když jsem před rokem začal přemýšlet nad dovolenou na Maledivách nečekal jsem jaká to bude oříšek. Myslel jsem si, stejně jako většina z vás, že všechny ostrovy jsou tak krásné jako na fotkách z katalogů předražených českých cestovek. Ovšem není tomu tak. Díky Lucii jsem pochopil, že každý z ostrovů má svá specifika. Na některém je hodně lidí, jinde přijíždějí denně lodě s výletníky a jinde jsou zase nehezké pláže. Na soukromé ostrovy s vilkami na vodě jsme neměli tolik peněz a popravdě nás nelákalo trávit dovolenou na malém ostrově se stovkou klientů z Ruska.


Těsně před odletem nám kolega z týmu CK zaslal naprosto skvěle vypracovaný manuál s pokyny na cestu. Tipy co koupit, kam se podívat a jak v klidu projít imigrační službou na letišti. Tak jak bylo psáno, tak vše proběhlo. Tzn. vůbec nepotřebujete delegáta na místě, tak jako mají cestovky, ale naprosto vám stačí pokyny od Lucie.


Příjezd na hotel byl naprosto úžasný. Drink na uvítanou, chlazená ručník a velmi milý personál. Hotel měl 3*, ale byl naprosto luxusní. Pokoje bych tipoval spíše na 4* hotel. Denně nové ručníky, plážové ručníky, voda v lahvi a všudy přítomná pohoda. O tom, že byl hotel 10 metrů od přenádherné pláže na které nikdo nebyl...o tom bych mohl psát hodiny.


A čeho jsme se báli? No, že na Maledivách bude draho. Přátelé, jídlo v menší restauraci, kterých na ostrově bylo asi pět stálo kolem 3 dolarů. Rýže s masem, pití, salát a polévka celkem za krásných 7 dolarů. Na ostrově bylo asi 50 turistů to je vše. Nikdo se tu nepral o ručníky, místo na pláži, protože ho bylo tolik, že jste si mohli vybrat pro vás to nejlepší. Super tak bylo, že na pláži jsou místečka, kde jsou dřevěná lehátka, stolky.


Roky jezdíme na Zanzibar a myslel jsem si, že jiná lepší exotika už není, ale je. Maledivy a konkrétně "náš" ostrov nás prostě dostal.


Myslíte si, že zvládnete naplánovat dovolenou na Maledivách přes Booking a vyberete si super ostrov? Já si to myslel taky a věřte mi, potřebujete osobní zkušenost někoho jiného a doporučení na který ostrov se vydat. Lucie nám pomohla najít místo, kde se cítíme dobře s slovo dovolená získalo svůj význam. Děkujeme moc!"



Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Moc děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme moc rádi, že jste s námi byli spokojení, měli krásný pobyt a užili si nezapomenutelnou dovolenou. Moc s omlouvám, že jsem hotel i ostrov naprášila, ale musím. ;-) Bude nám potěšením připravit pro vás perfektní dovolenou i příště."

bottom of page