top of page

Dovolená na obydleném ostrově Thinadhoo a ubytování v hotelu Plumeria Boutique


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Rosťa s rodinou, Ostravsko, Termín: Březen 2017, Lokace: Plumeria Boutique at Thinadhoo, Vaavu atol

Rosťa nám napsal: "Přeji pěkný den, asi to znáte také, že po návratu z dovolené je docela zmatek a času není nazbyt, tkž. se omlouvám za pozdní komentář. "

Ono vlastně není co psát - co se týče služeb vaší CA, tak nelze nic vytknout...vše od prvotní komunikace, přes různé změny v itineráři až po konečnou kalkulaci (srovnání s booking, agoda apod.) bylo vynikající. Cestování s vámi zpracovaným itinerářem a doplňujícími informacemi musí zvládnout i ne příliš zdatný cestovatel.

Cestování po lokálních ostrovech je velmi zajímavé a každý ostrov je jiný. V podstatě jsme se nikde nesetkali s nějakým neřešitelný problémem, pro který bychom museli měnit plány.

Samozřejmě, že tlupa rudých turistů z východu v kombinaci s celodenními zvuky linoucími se ze staveb v bezprostřední blízkosti hotelu vám na atmosféře nepřidají, ale chápu...postavit se to musí a nejsme jediní, kteří chtějí ten zázrak viděti. Otázkou je, kolik času ještě zbývá než to dopadne jako na většině ostrovů a jiných zajímavých místech v JV Asii.

Tak či onak, my jsme si oba výlety užili...dítě se naučilo šnorchlovat a tím objevilo další-nový svět, odreagovali jsme se, vyhřáli jsme se a ve zdraví jsme se vrátili domů.

Pevně věříme, že jsme s Maledivami ještě neskončili a uvidíme, kdy dozraje čas na další výlet. Možná zima 2017/2018. Každopádně děkujeme za zprostředkování a přejeme hodně zdaru v životě všem z OWH."

R&S&J

OWH odpovídá: "Moc Vám děkuji za recenzi. Jsme rádi, že se Vám cestování s námi, již po druhé, na Maledivách líbilo a byli jste s námi spokojeni.

Stavba už je skoro hotová, ale těch rušnějších turistů z východu se bohužel nezbavíme. Naštěstí se už mluví o zákoně o stavebních uzávěrách, aby to nedopadlo tak jako na Maafushi nebo v jiných asijských destinacích.

Poznámka: Rosťa s rodinou s námi cestovali již po druhé. Poprvé v listopadu 2016 a to na Hangnameedhoo, Dhigurah a na Thinadhoo, kam se v březnu znovu vrátili. Jsme opravdu rádi, že se Vám Thinadhoo líbí tak, jako nám.

bottom of page