top of page

Krásná dovolená na ostrovech Dhigurah, Thoddoo a Thinadhoo


Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Miloslav a spol. (6 osob), Hodonínsko, Termín: Červenec 2016, Lokace: H78 - Hulhumale, TME Retreats - Dhigurah, Palm Garden - Thoddoo, Plumeria Maldives, Boutique - Thinadhoo, Vaavu atol

Miloslav nám napsal: "Ve skupině šesti přátel jsme prožili krásných 14 dní postupně na třech obydlených ostrovech Malediv. Pobyt a transfery jsem pro celou skupinu zajišťoval přes „other way holiday“. Spolupráce jak s Luckou Mohelníkovou tak s jejím kolegou probíhala na výborné úrovni, korektně, přesně. Vše na čem jsme se domluvili, to platilo.

Thoddoo, Alif Alif atol, Maledivy

Pobývali jsme na třech ostrovech - Dhigurah, Thoddoo, Thinadhoo, které jsem vybral po konzultaci s Lucií. Byli jsme naprosto spokojení jak s ubytováním, tak s výběrem ostrovů i s celkovými službami.

Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Museli jsme operativně řešit problém s naším zrušeným letem ze Srí Lanky na Maledivy. Lucie nám vyšla maximálně vstříc a během pár hodin pro nás připravila náhradní řešení dopravy.

Pokud chcete poznat Maledivy nejen prostřednictvím izolovaného resortu a poznat život místních obyvatel, obraťte se s důvěrou na „other way holiday“, jsou perfektní.

Já sám cestuji většinou po vlastní ose a vše si zařizuji sám. Nyní jsem výjimečně využil služeb cestovní agentury a byl jsem naprosto spokojený. Moc děkuji Lucko a other way holiday za sebe i moje kamarády!

PaedDr. Miloslav Růžička a přátelé

OWH odpovídá: "Děkujeme za recenzi a jsme moc rádi, že se Vám líbilo a bude nám potěšením i příště."

bottom of page