top of page

Maledivy s Lucií VI / 2021 - Parádní odpočinek na Fodhdhoo na Noonu atolu


Obydlený ostrov Dhigurah, Thinadhoo a Maalhos, Maledivy

Klient: David s rodinou (2 děti; 5 a 9 let)

Termín: Únor 2021

David nám napsal: "Ahoj Lucko a OWH. Ještě jednou moc děkujeme za zajištění parádního odpočinku v Sabba Beach Suite na ostrově Fodhdhoo pro naši rodinu s malými dětmi.


Asi by se slušelo, trochu se rozepsat. Ale to bychom museli napsat celou knihu, kolik výhradně pozitivních zážitků máme z pobytu na tomto turisty nezasaženém ostrůvku. Sešla se bezva parta a bylo moc moc příjemný trávit společně těch pár dnů s nekonečným množstvím zábavy a pozitivní energie. Pouze, bylo to krátké, ale za to " plnotučné ".


S OWH je to těžký, vytýkat něco společnosti která má Maledivy do detailu zmáknutý, je fakt problém :-)). Personál penzionu je velmi příjemný, pohodový a ochotný. Výlety s nimi, jsou vždy zaručeným zážitkem a zábavou.


Máme už domluvený termín na další cestu do této nádherné země, to tak nějak hovoří za vše. Všem kdo uvažují, že by asi možná jeli, doporučuji: Jeďte, hned! Nebudete zcela jistě litovat. David, Míša, Šimon a Matouš."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Ahoj Davide a spol., moc děkuji za nádhernou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám to se mnou líbilo. Pro mě budete absolutně nezapomenutelní. Už se těším až v létě zapaříme a na příští rok u nás na Fehendhoo. Přeji pevné zdraví a ať se daří!"

bottom of page