top of page

Úžasná dovolená na The Standard Huruvalhi na Raa atolu aneb "Big Escape to the Paradise"


The Standard Huruvalhi, Raa atol, Maledivy

Klient: Sandra a Wilhelmus; Holandsko

Termín: Březen / Duben 2021

Lokalita: Resort The Standrad Huruvalhi na Raa atolu na Maledivách

Sandra nám napsala: "Ahoj Lucko, tak jsem se k tomu konečně dostala a píšu Ti recenzičku k naší super úžasné dovolené.


Úžasná dovolená na Huruvalhi aneb "Big Escape to Paradise"


Od výběru dovolené až po návrat domu musím říct, že OWH zařídila, odepisovala super rychle a vše probíhalo na jedničku. Vyber ostrova se také povedl, chtěli jsme klid, romantiku, soukromí, krásné moře, šnorchlování a oba druhy ubytovaní, jak na vodě, tak na pláži. Tuto dovolenou jsme s přítelem asi 4 roky plánovali, a ať to zní možná někomu šílené, teď v době Covidové to bylo to nejlepší, co jsme mohli udělat. Takže všem moc doporučujeme! Nebojte se a nevěřte všemu, co se říká o tom, jak je nemožné v tuto dobu cestovat!


The Standard Huruvalhi, Raa atol, Maledivy

Resort The Standard na ostrově Huruvalhi byl úžasný. Čistý, luxusní a personál super přátelský, milý a vtipný. Ostrov byl asi 700 m velký – jeho obvod, haha. To nás pobavilo. Věděli jsme, že je malý, ale tak malý jsme ho nečekali. Strávili jsme tam 9 nocí. Původně byl plán 5 nocí ve vile na pláži a poté 4 noci ve vile na moři. Ale vila na pláži byla tak úžasná a privátní, že se nám odtamtud nechtělo nikam stěhovat. Takže jsme si pláž o 2 noci prodloužili a na moři tak měli poté už jen 2 noci místo plánovaných čtyř. Ale nelitujeme. Volba je na každým a určíte stojí za to, to takto nakombinovat, protože je úžasné vzbudit se a mít vstup do moře asi 5 metrů od vlastního bazénu, ale stejně tak, je hodně cool vodní domek, kdy slyšíte moře kolem sebe celou noc a při pobytu na toaletě můžete sledovat rybky....haha.


The Standard Huruvalhi, Raa atol, Maledivy

Jídlo, dezerty a drinky v resortu byly naprosto dokonalé, a já která na dezerty ani moc nejsem, jsem si to maximálně vychutnávala. Jelikož jsme tam strávili i Velikonoce, konal se super luxusní brunch, který se ani popsat nedá. Krásně to vypadalo, a ještě lépe to chutnalo. Zažili jsme i velikonoční párty u bazénu, kdy jsme celé odpoledne tancovali až do západu slunce. To byl jeden z High Ligthu této dovolené, protože většina z lidi netancovali, ani nepamatujou. Také jsme byli na výletě za želvami a já jako jediná viděla mega velkou mantu, tak jsem měla fakt radost. Samozřejmě i želvy jsme viděli, a to asi 10. Výlety lodí miluju a super bylo, že byl jeden v ceny ubytovaní.


The Standard Huruvalhi, Raa atol, Maledivy

Byla to zkrátka dovolena snů, a kdo si to může dovolit, ať neváhá a jde do toho. S přítelem jsme spolu skoro 8 let, ale na této dovolené ve dvou si člověk opravdu připadá jako by prožíval líbánky. At už je má někdo oficiálně nebo nemá…romantika a soukromí, to je Huruvalhi ostrov pro všechny, co chtějí krásné bílé pláže, úžasné dobré jídlo, luxusní drinky, luxusní ubytovaní a přátelskou atmosféru, která panuje na celém ostrově.


Dekuji Lucce a zbytku týmu za super servis a rychlé jednaní, pokud bychom někdy zas chtěli na Maledivy, určíte jen přes OWH!


Tak se měj Lucko, zdravím z NL! Sandra"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Ahojda Sandruš, moc moc a moc Ti děkuji za super fotky, je vidět, že jste si to na mém oblíbeném ostrově fakt parádně užívali. The Standard Huruvalhi vám perfektně sedl, koncept resortu je přesně v tomhle duchu. Moc ráda Tě uvidím, až budeš mít cestu do Práglu. Přejeme, ať se daří a budeme nám potěšením i v budoucnu."


Poznámka: Sandra je má spolužačka ze střední ekonomické školy, která se hned po maturitě vydala do světa, a před snad 20 lety zakotvila v Holandsku. Vidíme se jednou za 100 let, ale vždy mi přiveze výborné holandské sýry. :-D Ráda bych také zmínila, že recenze není psaná ze známosti a Sandra za ni nedostala žádnou úplatu, to v other way holiday aneb OWH neděláme!

bottom of page