top of page

Super dovča na ostrově Fodhdhoo na Noonu atolu na Maledivách


Fodhdhoo, Noonu atol, Maledivy

Klient: Petr, Andrea, Julie (13 let) a Jonáš (9 let)

Termín: Březen 2022

Lokalita: obydlený ostrov Fodhdhoo na Noonu atolu na Maledivách a penzion Sabba Hoteles, Beach Villas


Petr nám napsal: "Dobrý den Lucko, omlouváme se za opožděnou reakci. Recenzi na Google už jsem dal, ještě jednou dekujeme hlavně za možnost přesunu termínu dovolené po pozitivním testu v lednu a za velkou trpělivost při odpovídání na naše dotazy 😉👍dovča byla super, hlavně moře, nikde jinde jsme neviděli tolik podmořského života 🏝místní byli moc milí, hlavně Milo 👍 a také místní děti, se kterými náš syn na jeho radu chodil večer hrát fotbal ⚽️👍 líbil se nám i velmi šetrný místní způsob života a obrovský klid - většinu pobytu jsme byli na pláži úplně sami👍 Děkujeme a rádi doporučíme ostatním 👍.


Recenze na našem Google Profilu: "Dekujeme OWH za super dovču 👍🏝nebyl ani problém přesunout termín s ohledem na pozitivní testy v lednu, za což jsme byli moc rádi. Opravdu osobní přístup, super dostupnost na whatsup a velká trpělivost 👍😉 při sdílení obsáhlých zkušeností 🏝💪👍 rádi zopakujeme 😉"


Lucie anerb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Petře, moc děkujeme za obě recenze. Jsem moc ráda, že se vám na Fodhdhoo líbilo, patří k mým oblíbeným. Těšíme se na příště a přejeme moc, ať se daří."

bottom of page