top of page

Maledivy, ráj na zemi. Dovolená na ostrovech Thoddoo, Rasdhoo, Ukulhas a Hulhumale


Thoddoo, Rasdhoo, Ukulhas, Hulhumale, Maledivy

Klient: Dáša & Jarek, Ostravsko, Termín: Leden 2016, Lokace: Thoddoo, Rasdhoo, Ukulhas, a Hulhumale

Dáša & Jarek nám napsali: "Lucko, zdravíme Vás a celý tým other way holiday a děkujeme za pomoc s organizací naší druhé půlky dovolené. Po dvou a půl týdnech cestování a poznávání Srílanky měl přijít na řadu relax a odpočinek na Maledivách. Ačkoliv jsme let z Colomba do Male stihli, jak se říká za 5 minut 12 ( 10 minut chybělo do zavření brány) za cca 1,5 hod. jsme úspěšně přistáli v Male.

Díky informacím z itineráře jsme mohli naprosto vypustit starosti s plánováním přesunů, navíc rady a doporučení, které zde uvádíte, jsou k nezaplacení. Maledivy jsou vskutku rájem na zemi. Strávili jsme zde celkem 12 nezapomenutelných dní plných slunce, kde každý z nich byl něčím výjimečný. Vyzdvihnout musíme přívětivost a ochotu místních na ostrově Thoddoo, super šnorchlování na Rashdoo a Scuba diving na Ukulhasu, kde nás naprosto uchvátil podvodní svět. Všechny ty krásné korálové útesy, nespočet druhů ryb, želvy, manty, žraloci, rejnoci…. člověk byl rázem v úplně jiném světě. Nejen to, ale spousta dalších zážitků v nás vzbudilo chuť, se do tohoto ráje zase brzy vrátit.

Takže ještě jednou moc díky za vřelý přístup a všem co přemýšlejí, zda se na Vás obrátit vzkazujeme: „Neváhejte! “other way holiday dokáže splnit dovolenou dle Vašich představ. Alespoň v našem případě se jim to povedlo!!!"

Dáša a Jarek

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky."

bottom of page