top of page

Splněný sen a dovolená na ostrovech Thoddoo, Dhigurah a Maafushi


Maledivy

Klient: Magda & Katka, České Budějovice, Termín: Leden 2016, Lokace: Thoddoo, Dhigurah a Maafushi

Magda nám napsala: "Milá Lucie, rozhodně to není tak, že by se nám na Maledivách nelíbilo, vlastně právě naopak - líbilo se nám tam moc! Problém je v tom, že jsme se po odjezdu domluvily, že Vám napíšeme společně a my jsme se prostě do teď nebyly schopné potkat. Rozhodla jsem se, že Vám tedy napíšu sama, protože to bychom také mohly čekat až do léta, než se nám podaří se s Káťou potkat.

Děkujeme za skvěle zorganizovanou dovolenou na Maledivách! Maledivy byly naším snem a těch úžasných 12 dní tam v ráji předčilo naše očekávání. Užívaly jsme si výborného místního jídla, klidné atmosféry, teplého moře, slunečného počasí, kamarádských a komunikativních místních, kteří nám splnili, co nám na očích viděli. Obě dvě jsme na Maledivách také poprvé šnorchlovaly, což pro nás byl neskutečný zážitek - především tedy plavání s mantami. Skvělé bylo, že jsme díky Vaší agentuře nemusely mít vůbec žádné stresy - počínaje domluvením dopravy přes doporučení na místní restaurace, prodejny suvenýrů i tipy na výlety po okolí. Dovolenou na Maledivách jsme si náramně užily a plánujeme se tam podívat zas.

Děkujeme agentuře other way holiday za splněný sen! Mějte se krásně, moc děkujeme a určitě se Vám ozveme, až pojedeme příště. Doufáme, že to bude hned příští rok!

Majda a Katka, kamarádky, kterým jste pomohli ke splnění snu!

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měly krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky."

bottom of page