top of page

Úžasných 5 dnů v hotelu Plumeria Boutique na ostrově Thinadhoo


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Maledivy

Klient: Ondra & Hanka, Opava, Termín: Leden 2019, Lokace: Plumeria Boutique na Thinadhoo na Vaavu atolu a hotel H78 na Hulhumale

Ondra nám napsal: "Dobrý den. Asi se moc rozepisovat nebudu. Bylo to úžasných pět dnů na klidném "malém"ostrově v příjemném hotelu a s velice milým personálem. Ostrov Thinadhoo jsme si vybrali především k vůli jeho velikosti. Jelikož jsme se na Maledivy přesouvali po 10 dnech cestování po Srí Lance, těšili jsme se na absolutní relax. Úžasná strava, úžasný hotel, úžasný personál, ale především nepopsatelně nádherné moře. Pár dovolených již máme za sebou a věřím, že máme s čím srovnávat. Ani Egypt, ani Thajsko, ani Turecko a dokonce ani Florida se zatím křišťálově průzračné vodě a prázdnými plážemi nemůže tomuhle krásnému ostrovu vyrovnat.

Co se týče služeb cestovní agentury OWH mohu, a zatím tak činím všude kde o naší dovolené vyprávím, jen doporučit. Od okamžitých zpětných reakcí na naše dotazy, až po podrobný itinerář se agentura OWH postarala, aby naše dovolená patřila mezi nezapomenutelné okamžiky. Ještě jednou mnohokrát děkujeme a přejeme spoustu takto spokojených klientů, jako jsme my :-)"

Ondra & Hanka

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme moc rádi, že se vám na Thinadhoo líbilo a byli jste s námi spokojeni. Třeba někdy příště na viděnou."

bottom of page